Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iohannis, despre casele sale: Altii au investit in educatia copiilor, noi am investit in imobile

România Liberă România Liberă,
Iohannis, despre casele sale: Altii au investit in educatia copiilor, noi am investit in imobile

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a aratat, luni seara, la B1 TV, ca a obtinut cele sase locuinte, trecute in declaratia de avere, in urma unor investitii facute de el si sotia lui. continuă pe România Liberă

Iohannis, despre casele sale: Noi nu avem copii. Altii au investit in educatia lor, noi in imobile (VIDEO)

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat luni seara, in exclusivitate pentru emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV, ca a fost neafilit politic pana in anul 2013, cand a hotarat singur sa se.

Iohannis: Altii au investit in educatia copiilor, noi am investit in imobile

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a aratat, luni seara, la B1 TV, ca a obtinut cele sase locuinte, trecute in declaratia de avere, in urma unor investitii facute de el si sotia lui.

Radu Banciu: Adrian Nastase nu a platit niciun banut pentru casele sale. Toate la un loc sunt mai mari decat Casa Poporului

Radu Banciu a luat in vizor averea stransa de Adrian Nastase de-a lungul timpului, aratand ca fostul premier nu ar fi cheltuit niciun ban pentru locuintele sale. Adrian Nastase a fost catalogat un om care a.

Iohannis, despre atacul lui Ponta la credinta sa: Toti stiu ca sunt primarul sas si ca sasii nu sunt ortodocsi

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca religia si etnia sa nu vor fi o problema in campanie si ca premierul Victor Ponta a facut o greseala sa le aduca in discutie.

Iohannis, despre o noua suspendare a presedintelui: Nu vad niciun rost acum, decat daca Ponta vrea sa-si creeze un avantaj ca si candidat (VIDEO)

Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat luni seara, in exclusivitate pentru emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV, ca nu vede niciun rost intr-o noua suspendare a presedintelui Basescu. Nu as.

Iohannis, despre Antonescu: Cand revine din concediu va vedea lucrurile intr-o lumina mai pozitiva

Intrebat de jurnalisti, vineri seara, la Arad, despre cum vede atitudinea din ultima perioada a lui Crin Antonescu fata de el, Klaus Iohannis, candidatul la prezidentiale, a tinut sa dezminta zvonurile conform carora s-ar fi certa cu fostul presedinte al PNL.

Iohannis, despre Antonescu: Cand revine din concediu va vedea lucrurile intr-o lumina mai pozitiva

Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis spune ca nu este certat cu Crin Antonescu si il intelege ca are o anumita suparare sau frustrare dupa ce a iesit din cursa electorala, dar ca acesta va reveni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )