Libnet.ro
UNICEF

22:31

Iohannis, despre Dancila: Nu accept o dezbatere cu aceasta persoana, care reprezinta tot ce e mai rau in politica ultimilor ani Voi organiza eu o dezbatere, martea viitoare. Voi invita politologi, jurnalisti (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre Dancila: Nu accept o dezbatere cu aceasta persoana, care reprezinta tot ce e mai rau in politica ultimilor ani Voi organiza eu o dezbatere, martea viitoare. Voi invita politologi, jurnalisti (VIDEO)

Klaus Iohannis a explicat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinutad e la sediul PNL, de ce nu accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale. Iohannis a precizat,. continuă pe B1

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila? Rares Bogdan dezvaluie totul

Rares Bogdan a vorbit despre cele 5 motive pentru care NU vom avea o DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila. Este.

Ion Cristoiu, verdict dur dupa confruntarea de la distanta dintre Iohannis si Dancila

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat, miercuri, modul in care staff-ul PNL a ales sa organizeze conferinta de presa pentru Klaus Iohannis. in confruntarea dintre Iohannis si Dancila a pierdut democratia.

Exit poll, neoficial, ora 13.00. Date obtinute prin metoda CATI: Iohannis 42%, Dancila 18%, Barna 14%

Potrivit datelor obtinute online, prin metoda CATI Computer Assisted Telephone InterviewingCercetarea via telefon), Klaus Iohannis conduce in sondaje, la ora 13. Acesta ar fi optiunea de vot pentru 42% din romani, in timp ce pentru Viorica Dancila ar vota 18%, iar pentru Dan Barna doar 14%. Mentionam ca aceste date sunt pur orientative si neoficiale, .

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale. Date Curs si Avangarde: Iohannis 39%, Dancila 22,5%, Barna 16,4%

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale 2019. Urnele de vot s-au inchis si au aparut primele rezultate Curs si Avangarde. Astazi, 10 noiembrie, romanii si-au ales pe cine vor sa trimita in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2: IRES a publicat si rezultatele exit-poll la ora 21:00, adica la inchiderea urnelor in Romania. Diferenta dintre .

Antena 3 ii invita pe Klaus Iohannis si pe Viorica Dancila la dezbatere

Mihai Gadea a anuntat, marti seara, ca Antena 3 ii invita in mod oficial pe cei doi candidati la prezidentiale din turul doi, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere transmisa in direct de toate.

Premiera: Cei doi profesori, Iohannis si Dancila, provocati la dezbatere de sindicalistii din educatie

In premiera in alegerile prezidentiale din Romania, sindicalistii din educatie ii provoaca pe candidatii care au intrat in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale ambii profesori la dezbatere pe urmatoarele teme: educatie, sanatate,.

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

De ce a numit-o, de fapt, Iohannis pe Dancila in functia de premier al Romaniei. Adevarul a iesit la iveala, dupa aproape doi ani

Majoritatea jurnalistilor din cadrul dezbaterii de astazi l-au intrebat pe Klaus Iohannis de ce a mai numit-o premier pe aceasta. Pe langa explicatiile nenumarate asupra deciziei de a nu avea loc o confruntare dintre cei doi candidati din turul II, a marturisit cum au reusit sa-l convinga ceilalti ca Dancila este o optiune stralucita pentru .

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Seful de campanie al lui Iohannis, despre refuzul presedintelui de a participa la dezbateri: Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD

Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD, a declarat seful de campanie al lui Klaus Iohannis, liberalul Dan Motreanu, despre faptul ca seful statului nu va merge la dezbateri cu Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )