Libnet.ro
UNICEF

17:15

Iohannis, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Voi citi motivatia si voi actiona in consecinta (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Voi citi motivatia si voi actiona in consecinta (VIDEO)

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca exista un conflict intre puteri in cazul respingerii de catre seful statului a solicitare de revocare a sefei DNA. Cu putin timp inainte de anuntul. continuă pe B1

Orban, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: mbraca caracterul unei lovituri de stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale potrivit careia exista unui conflict constitutional intre Ministrul justitiei si Presedintele Romaniei imbraca caracterul unei lovituri de stat. De asemenea, acesta a spus ca presedintele nu poate fi determinat sa ia o decizie impotriva vointei oamenilor care i-au acordat mandatul.

VIDEO Cteva sute de oameni protesteaza la Timisoara si Sibiu fata de decizia CCR privind revocarea lui Kovesi

Aproximativ 500 de persoane protesteaza la Timisoara, iar in Sibiu peste 200 de oameni la o manifestatie pe strazile orasului impotriva deciziei CCR privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, transmite Mediafax.

VIDEO Cteva sute de oameni au protestat la Timisoara si Sibiu fata de decizia CCR privind revocarea lui Kovesi

Aproximativ 500 de persoane au protestat la Timisoara, iar in Sibiu peste 200 de oameni au fost prezento la o manifestatie pe strazile orasului impotriva deciziei CCR privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, transmite Mediafax.

Lider PNL, dupa decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Iohannis trebuie sa o respecte, nu are ce sa faca

Reactie suprinzatoare din partea unui lider PNL dupa ce Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura.

Decizia CCR privind revocarea lui Kovesi provoaca noi PROTESTE: Iesim in strada! Sa nu vii singur!

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarea Guvernului privind existenta unui conflict intre Executiv si Presedintie pe tema refuzului sefului statului de a o revoca din fucntie pe sefa DNA Laura.

Sute de oameni protesteaza la Timisoara si Sibiu fata de decizia CCR privind revocarea lui Kovesi (VIDEO)

In jur de 500 de manifestanti protesteaza in Timisoara, acestia pornind intr-un mars prin Piata Victoriei, pana la Catedrala Mitropolitana si inapoi pe platoul din fata Operei. Totodata, protestatarii.

FOTO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni n piata / Circulatia a fost oprita / mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------21. 51: Cateva sute de persoane protesteaza in Timisoara si Sibiu21. 47: Se striga Demisia si CCR sluga PSD21. 37: Peste 2. 000 sunt acum in fata Guvernului. 28: Protestatarii s-au asezat pe asfalt in timp ce jandarmii incearca sa ii impinga inapoi de pe carosabil21. 26: Oamenii au intrat pe carosabil in fata Guvernului. Oamenii s-au imbrancit cu jandarmii. Circulatia a fost oprita21:15 Sunt circa 1. 800 de persoane in Piata. Se striga Dictatorii, dictatorii! si Penalii! Penalii!21. 04Oamenii din Piata au aprins lanternele telefoanelor21:00 Peste 1. 500 de oameni sunt in Piata Victoriei20:20 Circa 1. 300 de persoane in Piata. Lumea striga Hotii, hotii! si CCR, sluga PSD19:20 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 60018:30 in jur de 200 de protestatari sunt acum in Piata Victoriei.

LIVEVIDEO TEXT Protest n Piata Victoriei dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA / Peste 2.000 de oameni au fost n piata / Circulatia a fost oprita / mbrnceli ntre jandarmi si protestatari

Peste 2. 000 de oameni au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei, dupa ceCurtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca exista conflict intre Presedinte si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA,Laura Codruta Kovesi. Apelul la protest a fost facut de comunitatile Coruptia Ucide, Rezistenta, Insistam si Asociatia Civica ProFest pe pagina de FacebookNucedam!Aparam Democratia!----------------23:00 in Piata mai sunt in jur de 200 de oameni. 22:25 Numarul oamenilor continua sa scada treptat. Se scandeaza Codruta, Codruta22:15 Multimea e rasfirata in fata Guvernului, pe trotuar, pe benzile de circulatie si in mijlocul pietii. Multimea striga Analfabeta, analfabeta! la adresa Vioricai Dancila. Apoi : Demisia!. Numarul oamenilor a mai scazut, sunt sub 2. 000 de oameni acum. Dubitele jandarmilor s-au retras, multimea e mai linistita si spiritele s-au mai calmat21. 51: Cateva sute de persoane protesteaza in Timisoara si Sibiu21. 47: Se striga Demisia si CCR sluga PSD21. 37: Peste 2. 000 sunt acum in fata Guvernului. 28: Protestatarii s-au asezat pe asfalt in timp ce jandarmii incearca sa ii impinga inapoi de pe carosabil21. 26: Oamenii au intrat pe carosabil in fata Guvernului. Oamenii s-au imbrancit cu jandarmii. Circulatia a fost oprita.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )