Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis, despre demisia lui MRU de la SIE: Am lucrat foarte bine cu Ungureanu. Are o situatie medicala. Voi face o propunere dupa alegeri

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre demisia lui MRU de la SIE: Am lucrat foarte bine cu Ungureanu. Are o situatie medicala. Voi face o propunere dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a explicat ca demisia lui Mihai Razvan Ungureanu din fruntea SIE nu survine ca urmare a unor disensiuni, ci a unor probleme medicale, care l-au impiedicat inclusiv sa vina la Cotroceni. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre demisia lui MRU: in Romania, cand esti in libertate si cand esti in puscarie, fara sa incercam vreo aluzie, nimeni nu crede ca esti bolnav (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Mihai Razvan Ungureanu.

CTP, ipoteza despre demisia lui Ungureanu de la SIE: Nu pleca, daca nu era presat cu ceva

Cristian Tudor Popescu a declarat ca sunt explicatii privind motivul demisie lui Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE: fie vrea sa candideze la alegeri, fie l-a avut cineva cu ceva la mana, po.

Iohannis, despre cazul Oprea: Daca Parchetul decide sau nu sa revina cu o alta solicitare spre mine, asta vom vedea pe parcurs

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca demisia lui Gabriel Oprea din Senat a detensionat situatia, iar daca Parchetul va face sau nu o noua solicitare pentru urmarirea penala, de data aceasta catre Presedintie, ramane de vazut pe parcurs.

Ipoteza, dupa demisia lui MRU de la SIE. Se intoarce premier

Mihai Razvan Ungureanu, care a demisionat luni de la sefia SIE invocand motive medicale, s-ar putea intoarce la Guvern sau ca presedinte al Senatului, este de parere Razvan Savaliuc, jurnalist la.

Iohannis, despre cazul Oprea: Parlamentarii inca voteaza la comanda partidului din care fac parte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este foarte mahnit si revoltat ca parlamentarii inca voteaza la comanda partidului din care fac parte.

Tariceanu, despre demisia lui Oprea: in contextul actual, gestul este...

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca demisia lui Gabriel Oprea din Parlament este un gest bine-venit. Salut gestul domniei sale. Cred ca, in contextul actual,.

Iohannis, despre militarii raniti in Afganistan: Pentru noi, cei de acasa, ei sunt eroi si trebuie sa le fim recunoscatori

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, duminica, un mesaj pentru cei patru militari romani raniti in Afganistan si le-a urat sanatate si insanatosire grabnica, afirmand ca pentru cei de acasa militarii sunt eroi care isi risca viata pentru mentinerea pacii si pentru asta trebuie sa le fim recunoscatori, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )