Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis, despre desemnarea lui Ciolos: Este nevoie de o persoana integra, care sa nu fi fost implicata in scandaluri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, despre desemnarea lui Ciolos: Este nevoie de o persoana integra, care sa nu fi fost implicata in scandaluri

Fostul comisar european pentru Agricultura Dacian Ciolos a fost desemnat, marti, de catre presedintele Klaus Iohannis, pentru functia de premier, Iohannis precizand ca solutia agreata cu partidele politice, cu foarte mici exceptii, este cea a unui. continuă pe Wall-Street Ro

Presa internationala relateaza despre desemnarea lui Dacian Ciolos in functia de premier

Presa internationala relateaza despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemna pe Dacian Ciolos in functia de prim-ministru, notand ca fostul comisar european este un tehnocrat, in prezent consilier al sefului Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Sorin Cimpeanu despre desemnarea lui Ciolos: Este o alegere foarte buna

Desemnarea lui Dacian Ciolos ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis reprezinta o alegere foarte buna, a declarat marti premierul interimar Sorin Cimpeanu, potrivit Agerpres. Este o alegere foarte buna.

Dacian Ciolos este noul premier desemnat

ACTUALIZARE 17:50 Cimpeanu: Ciolos, persoana cu certe competente care il recomanda pentru functia de prim-ministru Premierul interimar Sorin Cimpeanu a anuntat ca se va intalni in aceasta seara cu premierul desemnat Dacian Ciolos la sediul Guvernului pentru a-i pune la dispozite un spatiu pentru ca acesta sa-si desfasoare atributiile, el adaugand ca Ciolos are certe calitati pentru a ocupa postul de prim-ministru, porivit surselor din presa. * ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Dacian Ciolos, o solutie buna * ACTUALIZARE 17:44 Ciolos a ajuns la Palatul Victoria * ACTUALIZARE 17:31 Dragnea: Suntem curiosi ce va face Dacian Ciolos * Ciolos: Voi lucra indeaproape cu Parlamentul, chiar daca e un guvern tehnocrat *ACTUALIZARE 14:31 Pambuccian: Abordarea lui Iohannis a fost pe gustul nostru, putem privi increzatori *ACTUALIZARE 14:10 Oprea: UNPR va sustine propunerea lui Iohannis.

Ce scrie presa straina despre numirea lui Ciolos ca premier

Desemnarea lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru a starnit ecouri si in presa internationala.

Iohannis va respinge propunerea de premier a PSD. Dacian Ciolos este o varianta

Presedintele Klaus Iohannis va respinge propunerea de premier avansata de PSD, economistul Liviu Voinea, au declarat, pentru Mediafax , surse politice, o varianta discutata la Palatul Cotroceni fiind fostul comisar european Dacian Ciolos, insa.

Iohannis, despre retrimiterea in Parlament a acordului cu R.Moldova: Instrument juridic, ca imprumutul de 150 mil. euro sa fie reportat pana dupa clarificarea evolutiilor de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca retrimiterea in Parlament a legii pentru ratificarea Acordului de asistenta financiara cu Republica Moldova a fost singurul instrument juridic avut la dispozitie pentru ca imprumutul de 150 de milioane de euro sa fie reportat pana dupa clarificarea evolutiilor de la Chisinau.

Daniel Daianu: De ce banci este nevoie

Cea mai mare banca germana, Deutsche Bank DB), a anuntat un masiv program de reducere a costurilor, a operatiunilor si de personal, inclusiv retragerea din unele tari dupa o pierdere de cca. 6 miliarde euro in trimestrul III, a. c. Incercarea de restructurare initiata nu cu mult timp in urma nu a dat roade. DB invata din erori proprii si experienta altor banci mari; ea a crezut, poate, ca este imuna la boli ce au macinat banci de tip universal. Criza financiara a aratat ca dimensiunea mare si complexitatea sunt greu de administrat. Mai mult, aducerea sub acelasi acoperis a unor operatiuni diverse inclusiv de investitii financiare si de retail), accentul pus pe trading speculatii), angajarea in originarea si distribuirea de produse derivate complexe multe toxice), vulnerabilizeaza bancile. Nu mai amintim de implicarea multor banci mari in manipularea pietelor, in operatiuni frauduloase.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )