Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis, despre intalnirea cu Trump: Este extrem de importanta si, pe buna dreptate, lumea are asteptari mari

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre intalnirea cu Trump: Este extrem de importanta si, pe buna dreptate, lumea are asteptari mari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Washington, ca intalnirea pe care o va avea vineri cu presedintele SUA, Donald Trump, este extrem, extrem de importanta si ca, pe buna dreptate, lumea are asteptari mari, seful statului roman exprimandu-si increderea ca intrevederea ca decurge foarte bine. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre intalnirea cu Donald Trump: Sunt fericit sa ii pot impartasi presedintelui american povestea noastra de succes. intrevederea va avea un impact pozitiv major asupra publicului din Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca intalnirea pe care o va avea, vineri, cu omologul sau american, Donald Trump, va avea un impact pozitiv major asupra publicului din Romania, dar si asupra comunitatii romanesti din Statele Unite.

Klaus Iohannis despre pragul la abuzul in serviciu: Nu mi-am revizuit punctul de vedere. Specialistii vor dezbate, astept deznodamantul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Washington, ca nu si-a revizuit punctul de vedere in privinta pragului valoric pentru prejudiciul la abuzul in serviciu, precizand ca specialistii in Drept vor dezbate, Guvernul va veni cu propuneri, iar el asteapta deznodamantul. Seful statului declara, pe 18 mai, ca nu considera oportuna introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu, pentru ca infractiunea fie a fost comisa, fie nu, iar acest lucru este stabilit de judecator.

Vladimir Putin neaga ca ar detine materiale compromitatoare despre Donald Trump si afirma ca nu s-a intalnit niciodata cu presedintele american

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat, intr-un interviu acordat ziaristei americane Megyn Kelly, ca nu s-a intalnit niciodata cu Donald Trump si a negat zvonurile potrivit carora serviciile rusesti de informatii ar detine materiale compromitatoare despre presedintele american, scrie The Guardian.

Presedintele Iohannis, despre afirmatiile ambasadorului Mihalache privind noaptea atacurilor de la Londra: E pur si simplu pacat, fiindca tragedia s-a produs si atunci trebuie sa abordam chestiunea cu maxima seriozitate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca atacurile care au avut loc, sambata trecuta, la Londra reprezinta o chestiune care trebuie abordata cu maxima seriozitate. Precizarile vin in contextul in care a fost intrebat despre afirmatiile ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache.

Iohannis, despre legea salarizarii: Aici, in America, se aude ca au fost amanate cresterile de salarii, nu stiu din ce motiv

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita in SUA, spune ca va decide atunci cand va ajunge in Romania daca va promulga sau nu legea salarizarii, el afirmand ca, deocamdata, in America se aude ca au fost amanate cresterile de salarii si nu stie din ce motiv, dar se va documenta foarte bine atunci cand va ajunge in tara.

Presedintele Iohannis despre reglementarea abuzului in serviciu: Astept cu mare interes deznodamantul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asteapta cu mare interes deznodamantul in disputa referitoare la incriminarea abuzului in serviciu.

Vizita presedintelui in SUA. Iohannis, despre rolul Romaniei de cap de pod intre Uniunea Europeana si Statele Unite

Aflat in vizita in Statele Unite, presedintele Klaus Iohannis a transmis ca Romania vede parteneriatul strategic cu SUA drept principala ancora de securitate si ca, in acelasi timp, e un st.

Klaus Iohannis despre schimbarea Guvernului Grindeanu: Daca va fi ceva serios ma vor anunta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Statele Unite, a oferit declaratii la vestile din tara, privind o posibila cadere a Guvernului, prin retragerea de catre majoritatea.

Iohannis despre lupta anticoruptie: Inca mai avem corupti care incearca sa riposteze, dar romanilor nu le place asta

Klaus Iohannis a declarat miercuri la Washington ca lupta anticoruptie e vitala pentru Romania, ca ea trebuie sa continue in ciuda celor care incearca sa dea ceasul inapoi. Iohannis a mai spus ca inca mai avem corupti si incearca sa riposteze, ceea ce nu-mi place, romanilor nu le place deloc.

Presa din Marea Britanie, despre romanul erou: Este un adevarat britanic / in orice alta zi este doar un imigrant care v-ar fi furat portofelul. Un alt est european necivilizat (FOTO)

Publicatia britanica Metro, un ziar distribuit gratuit la metrourile din Londra, a scris despre Florin Morariu, pe prima pagina a editiei de 5 iunie, ca este un adevarat britanic, dupa ce a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )