Libnet.ro
UNICEF

15:15

Iohannis, despre numirea ministrilor: Voi da un raspuns ntr-un timp rezonabil. Este n analiza

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre numirea ministrilor: Voi da un raspuns ntr-un timp rezonabil. Este n analiza

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, la Aachen, ca va da un raspuns noii solicitari a premierului privind numirea celor doi ministri de la Transporturi si Dezvoltare Regionala intr-un termen rezonabil. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS: Documentele pentru numirea ministrilor, analizate la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca ultimele documente trimise de premierul Viorica Dancila pentru numirea Liei-Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi sunt in analiza departamentului de specialitate al Administratiei Prezidentiale iar un raspuns va fi dat intr-un timp rezonabil.

Mircea Badea, despre Augustin Lazar: Voi faceti eforturi sa intelegeti ce spune? Sa intelegeti cuvintele?

Mircea Badea a comentat la Sinteza Zilei in legatura cu interviul luiAugustin Lazar difuzat in emisiune. Voi faceti eforturi sa intelegeti ce spune? Sa intelegeti cuvintele, a spus.

IOHANNIS, DESPRE ORDONANTA LUI TOADER: Chestiunea este cras neconstitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este cras neconstitutionala ordonanta de urgenta anuntata de ministrul Justitiei prin care cei condamnati sa poata depune contestatii in anulare.

Iohannis, despre ordonanta pe tema completurilor de 5: Este cras neconstitutionala. PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, n frunte cu Dragnea

Ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea face contestatie in anulare este cras neconstitutionala, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca PSD incearca si acum sa gaseasca solutii pentru problemele penale ale politicienilor, in frunte cu Liviu Dragnea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )