Libnet.ro
UNICEF

10:15

Iohannis, despre relatia cu Dancila: in chestiunea politicii externe, colaborarea este obligatorie

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre relatia cu Dancila: in chestiunea politicii externe, colaborarea este obligatorie

Seful statului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca in ceea ce priveste politica externa, cooperarea intre presedinte si premier nu e optionala, ci este obligatorie. continuă pe Adevărul

Ierusalim, calul troian al politicii externe

Ierusalim pare sa fie calul troian recent adus in interiorul Uniunii Europene de catre romani, unguri si cehi. Pozitionarea separata, impotriva celei facute de liderul politicii externe a UE, Federica Mogherini, a adus in interiorul Europei un nou cal troian: relatia cu Israelul. De ani de zile, mass media europeana si elita politicii europene s-au solidarizat cu cauza palestiniana si au dat curs lobby-ului palestianian pentru recunoasterea Palestinei ca stat si recunoasterea dreptului palestinienilor refugiati de a se reintoarce in teritoriile lor, principiu recunoscut si in urma negocierii Acordului de la Oslo din 1993.

Mama ANTONIEI a DEZVALUIT TOT despre relatia CANTARETEI: E terminata! Mie mi-au dat lacrimile

Mama Antoniei a vorbit despre relatia artistei cu Maya. Denise Iacobescu a povestit despre cat de greu ii este artistei ca nu o are aproape pe fiica ei, dar si despre ce surprizpa i-a facut micuta de ziua.

Bianca Dragusanu vorbeste, in sfarsit, despre relatia cu Vladimir Draghia: Va spun sincer...

Bianca Dragusanu este una dintre telespectatoarele fidele ale emisiuni Exatlon. Vedeta chiar ii cunoaste pe doi dintre participantii la competitie. Despre legatura ei cu Giani Kirita se stiu deja.

Adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Cornel Ilie: intr-o zi a venit si mi-a spus ca nu mai vrea...

Andreea Esca a vorbit, intr-un interviu, despre o lectie, foarte importanta pentru ea, primita de la Cornel Ilie. Aceasta a dezvaluit ca Ilie, pana sa inceapa cariera sa in muzica, era sunetist la ProTv,.

Iohannis, despre decizia palestinienilor de a-l rechema pe ambasadorul din Romania: Problema se va rezolva de la sine. Sa nu exageram, nici unii, nici altii

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Sofia, a comentat decizia Autoritatii Palestiniene de a-l rechema pentru consultari pe ambasadorul din Romania, in urma participarii tarii noastre la ceremoniile organizate inaintea mutarii ambasadei SUA la Ierusalim, seful statului spunand ca lucrurile se vor rezolva de la sine. Nu trebuie sa exageram nici unii, nici altii, a afirmat Iohannis.

Iohannis, despre rechemarea ambasadorului Palestinei din Romnia: Se va rezolva de la sine. Nu trebuie sa exageram nici unii, nici altii

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Sofia, a comentat decizia Autoritatii Palestiniene de a-l rechema pentru consultari pe ambasadorul din Romania, in urma participarii tarii noastre la ceremoniile organizate inaintea mutarii ambasadei SUA la Ierusalim, seful statului spunand ca lucrurile se vor rezolva de la sine. Nu trebuie sa exageram nici unii, nici altii, a afirmat Iohannis, citat de news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )