Libnet.ro
UNICEF

06:00

IOHANNIS, DESPRE REMANIERE: Privind acele scrisori mi-am pus intrebarea ce se doreste cu aceasta remaniere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, DESPRE REMANIERE: Privind acele scrisori mi-am pus intrebarea ce se doreste cu aceasta remaniere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, referindu-se la propunerile de remaniere, ca, privind acele scrisori si-a pus intrebarea ce se doreste cu aceasta remaniere. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, despre moartea copilului cazut in fosa septica: Este dureroasa si revoltatoare. Situatia in care se gasesc inca multe scoli este o rusine nationala

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti fata de tragedia recenta din judetul Iasi, in care un copil de 3 ani si-a pierdut viata dupa ce a cazut in fosa septica din curtea unei scoli, precizand ca aceasta este dureroasa si revoltatoare. Seful statului mai spune ca a cerut inca din 2015 un plan privind autorizarea scolilor, insa guvernul si autoritatile locale nu au luat niciun fel de masuri, iar situatia in care se gasesc inca multe scoli din tara este o rusine nationala.

PRESEDINTELE IOHANNIS, DESPRE NOUA SA CARTE: Nu am vrut sa fie nici pretioasa, nici pretentioasa

Presedintele Klaus Iohannis si-a lansat, astazi, la TNB, volumul EU. Un dialog deschis despre Europa, in prezenta a peste 200 de persoane.

IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA NOTRE-DAME: Romania este alaturi de Franta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, ieri, un mesaj in care arata ca Romania este alaturi de Franta in contextul incendiului de la catedrala Notre-Dame.

Iohannis, despre incendiul de la Catedrala Notre Dame: Romania este alaturi de Franta

Presedintele Klaus Iohannis califica drept sfasietoare informatiile despre incendiul de la Catedrala Notre Dame, spunand ca Romania este alaturi de Franta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )