Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis discuta miercuri la Bruxelles cu sefii UE despre Justitia din Romania si presedintia rotativa a Uniunii

Hotnews Hotnews,
 Iohannis discuta miercuri la Bruxelles cu sefii UE despre Justitia din Romania si presedintia rotativa a Uniunii

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni la Bruxelles miercuri, 31 ianuarie, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Iohannis va discuta cu cei doi sefi ai UE despre modificarile aduse cadrului legislativ privind sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana discuta miercuri ultimele evolutii din Romania. O dezbatere despre justitia din Romania, programata si in Parlamentul European, pe 7 februarie

Comisia Europeana urmeaza sa ia in discutie, in sedinta de miercuri, ultimele evolutii privind situatia din Romania, potrivit agendei oficiale. Modificarea legilor justitiei si situatia din Romania vor reprezenta si tema unei dezbateri in Parlamentul European, care va avea loc pe 7 februarie.

Discutie majora despre justitia din Romania la Comisia Europeana

Comisia Europeana urmeaza sa ia in discutie, in sedinta de miercuri, ultimele evolutii privind situ.

Subiectele zilei: Ce scrie presa nipona despre romanii care i-au cerut scuze premierului japonez, dupa o vizita lipsita de protocol si diplomatie; Bruxelles, raport negativ despre Justitia din Romania. Se cere suspendarea extradarilor

Caderea Guvernului Tudose a salvat Casa Regala. Principesa Margareta ramane in Palatul Elisabeta. Dupa cadrea Guvernului Tudose, ostil Casei Regale, Principesa Margareta negociaza cu RAAPPS prelungirea termenului pana la care poate ramane la Palatul Elisabeta. PSD si metamorfozele unui monstru marin. Acest partid pare a nu pricepe mesajul protestelor de sambata. Intelegerea opacitatii lui la realitatile politice, economice si sociale.

Tillerson si Lavrov au discutat despre situatiile din Siria, Coreea de Nord si Ucraina

Secretarul de stat American Rex Tillerson si ministrul rus de Externe Serghei Lavrov au discutat, miercuri, la telefon, despre situatiiile din Siria, Coreea de Nord si Ucraina, a anuntat Heather Nauert, purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat, informeaza News. ro.

Basescu: Comisia Europeana bate campii. Care este articolul care duce inapoi justitia din Romania?

Senatorul Traian Basescu, liderul PMP, a declarat miercuri, intr-o interventie la B1 TV, ca CE bate.

Dezvaluiri socante despre crima din Titu. Interviu sfasietor cu fosta sotie a militarului: Ma batea foarte rau. A vrut sa ma omoare

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu cu fosta sotie a subofiterului MApN, care si-a ucis, marti, iubita, intr-un coafor din.

Dezvaluiri socante despre crima din coafor. Militarul a pregatit totul pas cu pas

Militarul care si-a ucis iubita marti, intr-un coafor, si-a pregatit crima pas cu pas au dezvaluit surse din ancheta pentru Antena 3. Tanarul a cumparat arma crimei din piata prin care a.

42 de persoane, arestate dupa ce au publicat comentarii despre operatiunea din Siria in retelele de socializare

Politia din Turcia a arestat 42 de persoane, inclusiv un politician pro-kurd, in timpul noptii de luni spre marti, pentru raspandirea unei propagande teroriste in retelele de socializare in legatura cu operatiunea militara turca impotriva militiei kurde din Siria, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )