Libnet.ro
UNICEF

18:30

Iohannis: Zi de doliu pentru statul de drept; sfidarea PSD la adresa poporului este deplina. Ma voi bate pana in ultima zi a mandatului meu pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Zi de doliu pentru statul de drept; sfidarea PSD la adresa poporului este deplina. Ma voi bate pana in ultima zi a mandatului meu pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti seara, pe Facebook, dupa ce Guvernul a adoptat actele normative privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept, care a primit o lovitura puternica de la adversarii justitiei, dreptatii si luptei impotriva coruptiei, a scris sefului statului. continuă pe Hotnews

Iohannis: Este o zi de doliu pentru statul de drept. Sfidarea PSD la adresa poporului este deplina. Voi face tot ce imi sta in putinta pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu o prima reactie dupa ce Guvernul Grindeanu a adus prin OUG modificari la Codurile penale. Dragi romani, Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept.

Klaus Iohannis: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept. Ma voi bate pana in ultima zi a mandatului meu pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti seara, pe Facebook, dupa ce Guvernul a adoptat actele normative privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept, care a primit o lovitura puternica de la adversarii justitiei, dreptatii si luptei impotriva coruptiei, a scris sefului statului.

Klaus Iohannis, dupa aprobarea in Guvern a legii gratierii si a modificarii Codului Penal: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat imediat dupa ce Guvernul Grindeanu a aprobat legea gratierii si ordonanta de modificare a Codului Penal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )