Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis: Nu exista niciun temei pentru sesizarea Curtii Constitutionale. DNA e o institutie cu rezultate remarcabile

Antena3 Antena3,
Iohannis: Nu exista niciun temei pentru sesizarea Curtii Constitutionale. DNA e o institutie cu rezultate remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercurica nu exista niciun conflict si niciun temei pentru sesizarea Curtii Constitutionale in cazul refuzului sau de a o revoca peLaura Codruta. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, replica ferma pentru Tudorel Toader: Nu exista niciun temei pentru sesizarea CCR. Din punctul meu de vedere, procedura s-a finalizat (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, din punctul sau de vedere, nu exista un conflict constitutional intre Presedintie si Guvern si, ca atare, considera ca nu exista niciun temei pentru ca ministrul.

Iohannis: Nu exista absolut niciun temei pentru sesizarea CCR n legatura cu revocarea lui Kovesi. Putem ntelege ca ministrul Justitiei e nemultumit, dar procedura s-a ncheiat

Nu exista absolut niciun temei si niciun conflict constitutional intre presedinte si guvern privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, a precizat miercuri seful statului, Klaus Iohannis. El a comentat ironic nemultumirea personala a ministrului Justitiei Tudorel Toader pentru fraptul ca a refuzat sa o inlature pe Kovesi de la sefia DNA, adaugand ca, din punctul sau de vedere, procedura s-a incheiat, iar judecatorii Curtii Constitutionale nu au ce sa decida.

Tariceanu: Cred ca se impune sesizarea CCR cu privire la refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi. Iohannis: Nu exista niciun conflict si niciun temei pentru CCR

Presedintele Calin Popescu Tariceanu a spus miercuri ca seiszarea Curtii Constitutionale de catre ministrului Justitiei, Tudorel Toader trebuie facuta, iar acest lucru se impune deoarece presedintele a refuzat revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codutei Kovesi. Seful statului este de alta parere.

Iohannis, despre Legea referendumului: Asa cum a ajuns acum la mine nu va fi promulgata. Voi cere opinia Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu va promulga Legea referendumului in forma in care i-a fost trimisa, explicand ca are oarece nemultumiri cu privire la continutul acesteia. Seful statului a precizat, totodata, ca va cere punctul de vedere al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

Iohannis: DNA este o institutie cu rezultate remarcabile. Ministrul Justitiei este personal nemultumit, dar pana la un conflict constitutional este cale lunga

Presedintele Klaus Iohannis a comentat miercuri sesizarea Curtii Constitutionale dupa refuzul sau de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, spunand ca nu exista niciun temei si niciun conflict intre Guvern si presedinte pentru sesizarea CCR.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala privind refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale ca urmare a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi din pozitia de procuror-sef DNA. in.

Orban, despre excluderea lui Zamfir din partid: Nu exista niciun lider PSD care sa-l egaleze la atacurile impotriva PNL. Zamfir: Orban a inchis ochii la abuzuri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca propunerea de excludere din partid a senatorului Daniel Zamfir a venit din cauza ca acesta nu a respectat hotararile conducerii si a atacat sistematic partidul. Orban spune ca niciun lider PSD nu a reusit sa-l egaleze pe Zamfir in ceea ce priveste atacurile la adresa PNL. in replica, Daniel Zamfir il acuza pe Orban ca a inchis ochii la abuzuri.

Ministrul Finantelor: Nu este niciun risc pentru cei care sunt la Pilonul II sa aiba pensiile diminuate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a exclus posibilitatea unor pensii diminuate pentru cei care au contribuit la Pilonul II, dupa ce, conform unor informatii prezentate in Comisia economica din Senat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )