Libnet.ro
UNICEF

05:15

IOHANNIS: Exista semnale clare ca economia revine pe calea redresarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Exista semnale clare ca economia revine pe calea redresarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj in cadrul evenimentului organizat de Bursa de Valori Bucuresti cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate bursiera, el afirmand ca exista semnale clare ca economia revine pe calea redresarii, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Exista semnale clare ca economia revine pe calea redresarii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la evenimentul organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB) cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate bursiera, ca exista semnale clare ca.

Iohannis, mesaj la aniversarea BVB: Este esential ca Romania sa sa nu ramana blocata in paradigma in care doar statul da banii pentru dezvoltare

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de felicitare, in cadrul evenimentului de marcare a 25 de ani de la redeschiderea Bursei de Valori Bucuresti. Seful statului a reiterat ideea unei reveniri a economiei, afectate de pandemia de coronavirus, si a precizat ca datele arata ca economia revine pe calea redresarii.

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )