Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis o face praf pe Dancila dupa ce premierul a anuntat ca Papa va veni in Romania: Nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis o face praf pe Dancila dupa ce premierul a anuntat ca Papa va veni in Romania: Nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, sambata, la Blaj, gafa facuta de premierul Viorica Vasilica Dancila, care a anuntat ca Papa Francisc va efectua o vizita in Romania. Dati-mi voie sa cred ca nu. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Papa Francisc: Am avut emotii foarte mari din prima clipa

Premierul Viorica Dancila se afla intr-o vizita de trei zile la Vatican. Dupa intrevederea cu Papa Francisc, liderul Executivului i-a acordat un scurt interviu corespondentului Antena 3 Mirela.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Catolice, ironic cu Dancila dupa intalnirea cu Papa

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de la Bucuresti, trateaza in mod ironic vizita intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si Papa Francisc, de vineri, de la.

Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va pleca joi dupa-amiaza intr-o vizita la Vatican, unde va fi primita in audienta de Papa Francisc, scrie Agerpres .

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Papa Francisc, seful Executivului urmand sa plece joi la Vatican. in aceasta dupa-amiaza, voi pleca intr-o vizita la Vatican, unde voi fi primita in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )