Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis a fost intrebat daca mai candideaza pentru un nou mandat. Raspunsul a starnit hohote de ras (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis a fost intrebat daca mai candideaza pentru un nou mandat. Raspunsul a starnit hohote de ras (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca, probabil, Liviu Dragnea a deschis subiectul ambasadei Romaniei in Israel, desi politica externa nu tine de competenta sa, pentru ca vrea sa castige capital electoral. Nu a vrut s. continuă pe B1

YouTube Kids devine mai util pentru parinti de dragul copiilor

Ar fi trebuit sa fie aplicatia perfecta pentru cei mai mici utilizatori de YouTube. Din pacate, YouTube Kids a fost in mijlocul mai multor scandaluri. Google si YouTube au facut investitii destul de mari in optimizarea si eficientizarea aplicatiei YouTube Kids. Cu toate acestea, a existat pe platforma foarte mult continut video care nu ar [].

Parintele Arsenie Papacioc: Cel mai mare pacat pe care il fac oamenii cand merg la mare

Printele Arsenie Papacioc a fost intrebat daca se cuvine ca un credincios sa mearga la mare. Raspunsul este da. Ar fi o greseala mare sa nu va duceti! Pentru ca soarele e un doctor nemaipomenit de bun si.

Dragos Patraru, amenintat ca va fi scos din grila de programe a TVR daca mai vorbeste prostii/ Ceausescu ar fi invidios

Dragos Patraru a spus, luni seara, la finalul emisiunii sale, Starea Natiei, difuzata de Televiziunea Romana, ca a fost instiintat in scris de conducerea superioara ca emisiunea va fi scoasa din program daca va mai vorbi prostii in cadrul acesteia, relateaza news. ro.

A fost ales presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor securitatii nationale

Senatorul PSD Claudiu Manda a fost ales presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor securitatii nationale. Potrivit acestuia, sedintele comisiei vor fi de regula publice, scrie Ziare. com .

ROBOR, crestere MAJORA: Rate mai mari pentru creditele in lei

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza dobanda variabila la creditele in lei, a crescut luni la 2,22%, de la 2,13%, aceasta crestere fiind cea mai mare din ultimele cinci.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )