Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iohannis: Hotii s-au cocotat in varful statului si din cauza tolerantei prea mari a societatii si a mediului universitar fata de plagiat

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Hotii s-au cocotat in varful statului si din cauza tolerantei prea mari a societatii si a mediului universitar fata de plagiat

Presedintele Klaus Iohannis spune ca in Romania hotii s-au cocotat in varful statului si din cauza tolerantei prea mari a societatii si a mediului universitar fata de plagiat, care este tot o forma de hotie. Daca este tolerata, concluzia politicienilor este ca si mai mult este tolerata si se poate, a afirmat Iohannis. continuă pe Hotnews

Iohannis: La noi, hotii s-au cocotat in varful statului. Concluzia politicienilor e ca se poate si mai mult

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Timisoara, intrebat fiind despre plagiate, ca ele nu exista doar la noi, ci in intreaga lume. in democratiile consolidate, insa, daca un politician a plagiat, el pleaca din functie. Iohannis sustine ca la noi, hotii s-au cocotat in varful statului, plagiatul fiind o forma de hotie.

Klaus Iohannis, un nou atac la guvernanti: Hotii s-au cocotat in varful statului. Plagiatul e o forma de hotie

Klaus Iohannis a alansat, vineri, un nou atac la adresa guvernantilor. Presedintele a declarat, intrebat fiind de plagiate, ca la noi, hotii s-au cocotat in varful statului, scrie news. ro. Mecanismul.

Scoli inchise din cauza poluarii, in Mexic. Ce se intampla cu elevii

Autoritatile din Mexic se confrunta cu un val de poluare extrem de periculos. in capitala tarii, Mexico City, scolile au fost inchise din cauza aerului irespirabil. in capitala Mexicului, aerul a devenit atat de poluat incat toate scolile au fost inchise. Timp de doua zile, elevii vor sta acasa, masura de care sunt afectati milioane [] .

Cum a anulat Primaria Pitesti un festival culinar din cauza vizitei lui Dragnea: ce invoca autoritatile

Liderul PSD, Liviu Dragnea, isi continua periplul prin tara, in plina campanie electorala. Iar autoritatile din orasele vizitate fac tot posibilul pentru ca social-democratii sa se bucure de toata atentia. Liderul PSD, Liviu Dragnea, are programata o vizita in judetul Arges, vineri, pe 17 mai. Autoritatile din judet s-au pregatit ca la carte, pentru ca [] .

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Pretul platit de un fermier, unde s-a ajuns din cauza neatentiei. in momentul in care am luat cutitul am inceput sa ma razgandesc

Un fermier si-a facut publica intreaga poveste. Acesta a avut parte de momente cumplite din cauza neatentiei. Totul a inceput cand s-a grabit sa-si termine treaba la ferma. Acesta a fost nevoit.

Manchester City ar putea fi exclusa din Liga Campionilor din cauza incalcarii regulamentului fair-play-ului financiar

Manchester City ar putea fi exclusa din Liga Campionilor din cauza incalcarii regulamentului fair-play-ului financiar, a scris, luni, New York Times, citata de AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )