Libnet.ro
UNICEF

06:00

Iohannis: incep demersuri pentru un referendum privind problema gratierii si amnistiei! Ce politicieni am avut si ce politicieni avem acum... (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: incep demersuri pentru un referendum privind problema gratierii si amnistiei! Ce politicieni am avut si ce politicieni avem acum... (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va incepe demersurile pentru organizarea unui referendum de consultare a romanilor, cu privire la proiectele de Ordonanta de Urgenta ce. continuă pe B1

Klaus Iohannis incepe demersurile pentru referendum pe tema amnistiei si gratierii: Mineriada, auzi aberatie! Cetatenii sa dea lovitura de stat? Nu, politicienii dau lovitura de gratie statului de drept

Este evident ca exista un larg interes pe aceasta tema a schimbarii Codurilor penale si a gratierii. Voi incepe demersurile pentru un referendum prin care romanii vor putea sa se exprime daca sunt de acord cu aceste demersuri sau nu, fiindca atunci cand au votat aceste teme nu s-au gasit in programul de guvernare al PSD, a anuntat luni presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a adaugat ca Am auzit fel si fel de aberatii. Imediat dupa ce a iesit lumea in strada, activisti, agitati si agitatori au fugit la televiziunile obediente sa explice poporului ca e o noua mineriada, auzi aberatie! Cetatenii sa dea lovitura de stat? Nu, politicienii dau lovitura de stat! Dau lovitura de gratie statului de drept din Romania.

Liviu Dragnea sustine ca stia de o saptamana ca presedintele Iohannis va initia un referendum pe tema gratierii si amnistiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca stia de circa o saptamana despre intentia presedintelui Klaus Iohannis de a lansa ideea unui referendum pe tema gratierii si amnistiei.

Traian Basescu a identificat o problema in incercarea lui Iohannis de a organiza referendum pe tema amnistiei si gratierii (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, decizia lui Klaus Iohannis de a incepe demersurile pentru un referendum pe tema gratierii si amnistiei. Liderul PMP a sustinut ca presedintele actioneaza in ba.

Dragnea: Vom declansa in primavara un REFERENDUM privind FAMILIA TRADITIONALA si unul legat de IMUNITATEA parlamentarilor si presedintelui

Liviu Dragnea a declarat ca el si Sorin Grindeanu stiau ca presedintele Klaus Iohannis va anunta organizarea unui referendum pe tema amnistiei si gratierii deoarece un astfel de demers este in logica unui.

Ministrul Justitiei, despre solicitarea lui Iohannis de retragere a proiectelor OUG privind legea gratierii si modificarea Codurilor penale: Caut o solutie, daca cineva mi-o poate da, atunci o imbratisam

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a reactionat, intr-o interventie telefonica la un post TV, cu privire la solicitarea sefului statului de a retrage proiectele legate de legea gratierii si modificarea Codurilor penale.

Presedintele Romaniei cere retragerea proiectelor OUG privind legea gratierii si modificarea Codurilor penale: Sunt neavenite, inacceptabile si par a fi facute cu dedicatie, o spun cele mai autorizate voci din Justitie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, retragerea proiectelor de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale. Seful statului a calificat aceste legi drept inacceptabile si facute cu dedicatie.

Iohannis cere Guvernului retragerea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codului penal

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca sunt suficiente argumente care sa determine Guvernul sa retraga ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal, conform News. ro .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )