Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis: Va incurajez sa mergeti la vot in numar cat mai mare. Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Va incurajez sa mergeti la vot in numar cat mai mare. Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca mai sunt doar cateva zile pana la un moment definitoriu pentru modul in are vor evolua in urmatrii patru ani localitatile. Mergem la urne pentru a decide cui incredintam administrarea, afirmat Iohannis, precizand ca este alegerea fiecaruia dintre noi. Seful statului a facut un indemn pentru participarea la vot. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Ne-am asumat ca vom avea cel mai mare numar de alesi locali la aceste alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca partidul pe care il conduce si-a asumat ca dupa alegerile locale va avea cel mai mare numar de alesi locali din Romania. Social-democratii au incheiat recent un.

BOGDAN AURESCU, LA CONSILIUL AFACERILOR EXTERNE: Romania sustine adoptarea de sanctiuni in Belarus cat mai curand posibil

Romania sustine adoptarea de sanctiuni in Belarus cat mai curand posibil si sprijina o misiune OSCE pentru medierea dialogului in aceasta tara, a transmis, astazi, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la reuniunea ministrilor de Externe ai statelor membre ale Uniunii Europene.

NELU TATARU: Personal voi urmari sa avem un parcurs cat mai rapid si scurt pentru SRU Iasi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat dintre cele trei unitati regionale care urmeaza sa fie construite in Romania, el mentionand ca isi doreste ca acest spital sa fie construit intr-un termen cat mai scurt.

NELU TATARU: Personal voi urmari sa avem un parcurs cat mai rapid si scurt pentru SRU Iasi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat dintre cele trei unitati regionale care urmeaza sa fie construite in Romania, el mentionand ca isi doreste ca acest spital sa fie construit intr-un termen cat mai scurt.

Cea mai mare licitatie de autostrada lansata vreodata in Romania: Peste 1 miliard de euro pentru lotul 3 al autostrazii A1 Sibiu - Pitesti

Primul tunel montan de autostrada din Romania va fi construit pe Lotul 3 al autostrazii A1 Pitesti - Sibiu. Cei 37,4 km de la Tigveni la Cornetu au fost scosi la licitatie pentru o valoare cuprinsa intre 1,1 si 1,2 mld de euro, cea mai mare licitatie ca valoare lansata vreodata de CNAIR. Contractul, cu o durata de proiectare si executie de minim 45 de luni si maxim 77 de luni, prevede realizarea dublului tunel de 1,7 km de la Poiana, a 48 de poduri si viaducte de autostrada, un ecoduct, doua noduri rutiere si numeroase alte lucrari. Procedura lansata de CNAIR prevede initial o preselectie a constructorilor, cei care demonstreaza ca au experienta necesara si posibilitatile de a prelua un astfel de contract.

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

ADRIAN TANASE, CEO BVB: Universul pietelor emergente este de 50 de ori mai mare decat al pietelor de frontiera

Ne dorim sa avem din ce in ce mai multe companii incluse in indici Universul pietelor emergente, adica dimensiunea fondurilor care urmaresc aceste piete, este de 50 de ori mai mare decat cel al pietelor de frontiera, iar universul pietelor dezvoltate este de zece ori mai mare decat universul pietelor emergente, a punctat Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

O posibila solutie pentru ca frecventa trenurilor catre aeroport sa fie mai mare

CFR Infrastructura trebuie sa lucreze urgent la o solutie de crestere a frecventei trenurilor Gara de Nord - Aeroport, fiindca la un tren o data la 50 - 60 minute, aceasta investitie de 80 milioane euro isi pierde o mare parte din utilitate, spune deputatul Catalin Drula. Parlamentarul, membru in comisia de Transporturi, spune ca marea problema este ca linia este simpla pe cea mai mare parte din lungimea ei, iar dublarea ar dura mult in ritmul de la noi. Ar fi insa cateva solutii mai simple ce ar permite circulatia a doua trenuri pe ora. Iata ce spune Catalin Drula.

Spania: Madrid este capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de coronavirus. Protest al catorva mii de locuitori ai cartierelor care vor fi inchise de luni (VIDEO)

Madridul a devenit capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Pana la data de 13 septembrie, in capitala Spaniei, la fiecare 100. 000 de locuitori existau 700,16 de cazuri de infectare cu.

Ce CV-uri au cei 31 de noi ambasadori. Cel mai mare numar de femei. Varsta sefilor de misiune a scazut cu 10 ani

Din cei 31 de noi ambasadori romani propusi de ministrul de Externe Bogdan Aurescu si agreati de presedintele Klaus Iohannis, nu mai putin de 14 sunt femei, cel mai puternic echilibru de gen pentru diplomatia romaneasca. Noul lot de ambasadori, prezentat in exclusivitate de Adevarul, scade varsta sefilor de misiune cu aproape 10 ani, sustin surse diplomatice. Cei mai multi sunt experti pe zona de reprezentare, cu cateva exceptii politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )