Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iohannis, intalnire cu mai multi ministri pentru a evalua masurile luate pentru gestionarea epidemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Iohannis, intalnire cu mai multi ministri pentru a evalua masurile luate pentru gestionarea epidemiei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis discuta marti cu membri ai Guvernului masurile luate pentru gestionarea epidemiei de coronavirus, la intalnirea de la Cotroceni fiind asteptati premierul Ludovic Orban, seful DSU Raed Arafat si ministrii Internelor, Finantelor, Apararii, Economiei, Sanatatii, Muncii si Transporturilor. continuă pe Adevărul

Noi scene violente in strada. Un jandarm si mai multi politisti, raniti dupa ce au fost atacati de romi cu lopetile, la Codlea

Noi scene violente in strada au avut loc luni noapte, de aceasta data intr-un cartier de romi din Codlea. Politistii si jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele, fiind atacati cu lopeti. Potrivit Politiei Brasov, un jandarm si mai multi politisti au fost raniti.

Mai multi medici de la Spitalul Colentina, confirmati pozitiv

Mai multi medici de la cel mai mare spital suport Covid-19 din tara, Spitalul Colentina, sunt confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

Managerul Spitalului V. Babes: Si daca am testa si am afla ca sunt mai multi pozitivi, oare ce am face? Unde si cum sa-i izolezi?

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Ioan Imbri, a spus marti, la Antena 3, ca multe persoane nu respecta restrictiile impuse in pandemie, astfel ca, si daca testele ar arata ca sunt mai multi bolnavi decat cifrele oficiale, nu prea am avea ce sa facem.

Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase urari pentru aceasta zi sfanta

Multi romani nu pot fi alaturi de persoanele dragi de invierea Domnului, din cauza epidemiei de coronavirus, astfel ca cea mai la indemana metoda sa le aratam ca nu i-am uitat si ca ne gandim la ei este sa le trimitem cate un mesaj de Paste Fericit. Mesaje cu Paste Fericit, 2020. Cele mai frumoase .

Politist din Bistrita, confirmat cu coronavirus. Mai multi colegi au intrat in autoizolare

Un politist din Bistrita a fost testat pozitiv cu coronavirus. Patru colegi de-ai sai au intrat in autoizolare la domiciliu. in acelasi judet mai sunt confirmati pozitiv si doi politisti locali si noua angajati ai Inspectoratului Teritorial de Munca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )