Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor

B1 B1,
Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua. continuă pe B1

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri o sedinta de Guvern

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri, de la ora 13. 00, o sedinta de Guvern. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis l-a numit marti pe Mihai Fifor in functia de premier interimar.

Cine este Mihai Fifor, desemnat premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, sa exercite interimar functia de prim-ministru al Romaniei, in urma demisiei lui Mihai.

Surse: Mihai Tudose, desemnat premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis va anunta ca interimar in aceasta perioada va fi Mihai Tudose. Serful statului va sustine o declaratie de presa, in contextul in care PSD isi schimba pentru.

Surse: Cand va avea loc prima sedinta de Guvern condusa de premierul interimar Mihai Fifor

Mihai Fifor va conduce miercuri, ca premier interimar, prima sedinta de Guvern de dupa demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Aceasta va avea loc la ora.

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

Mesajul categoric transmis de Mihai Fifor pe Facebook, in urma cu doua zile

Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, a fost desemnat, marti, premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma demisiei lui Mihai Tudose. Nominalizarea vine dupa un scandal urias.

SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabila varianta

Cel mai vehiculat nume pentru functia de premier este Mihai Fifor, actualul ministru al apararii, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Considerat favorit, Fifor trece drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor HotNews. ro, foarte probabil ca presedintele Klaus Iohannis va accepta o noua propunere facuta de PSD la functia de premier. PSD a sugerat ca seful statului ar putea fi suspendat daca va refuza propunerea. Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a precizat la TVR ca in partid nu s-a discutat despre suspendare, dar ca juristii partidului ar fi analizat aceasta varianta.

Premierul interimar, in vizita la MAI. Ce a spus Mihai Fifor, despre eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu

Premierul interimar, Mihai Fifor, se afla in aceste momente la Ministerul de Interne. intrebat daca a venit sa clarifice situatia sefului politiei, Fifor a sustinut ca se afla aici din cauza codului.

Mihai Fifor, intalnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anuntat cand va lua o decizie in urma scandalului din Politie

Premierul interimar Mihai Fifor a avut marti seara o intalnire cu Carmen Dan, la Ministerul Afacerilor Interne, in cadrul careia au discutat despre problema sefului Politiei, Bogdan Despescu,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )