Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iohannis: Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc, voi discuta din nou cu partidele

Antena3 Antena3,
Iohannis: Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc, voi discuta din nou cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e. continuă pe Antena3

Iohannis: Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc, voi discuta din nou cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e gestionata, astfel ca va discuta din nou cu partidele, pentru a misca acest proiect.

Klaus Iohannis: Romanii din afara granitelor sunt un model de patriotism si determinare. Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e gestionata, astfel ca va.

Iohannis critica modul in care este gestionata legea privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Milano, in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e gestionata, relateaza Mediafax.

Iohannis se declara nemultumit de gestionarea legii votului prin corespondenta

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat, joi, nemultumit de felul cum evolueaza proiectul privind votul prin corespondenta, ca acesta bate pasul pe loc, dar ca va discuta cu partidele politice din nou si de atatea ori cat e nevoie pentru a pune in miscare acest proiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )