Libnet.ro
UNICEF

05:00

Iohannis, miscare de ultima ora in lupta cu Dancila. Presedintele, intalniri cu baronii PNL

Antena3 Antena3,
Iohannis, miscare de ultima ora in lupta cu Dancila. Presedintele, intalniri cu baronii PNL

Presedintele Iohannis face o miscare de ultima ora in razboiul cu Dancila. Iohannis merge sambata sa-i invete pe liberali ce sa faca pentru a da jos guvernul si pentru a-l sustine in viitoarea. continuă pe Antena3

Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru angajatii afectati

Dupa ce ca sunt mici, nici nu intra pe card. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati Dezastru pentru mii de angajati.

Laura Codruta Kovesi, veste de ultima ora. Anunt important, chiar in ziua in care Udrea si Dragnea au trecut pe la Tribunal

Laura Codruta Kovesi a primit o veste de ultima ora cu privire la procedura de alegere a procurorului-sef european. Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a anuntat ca Grupul PPE din Parlamentul European cere accelerarea procedurii si o sustine in continuare pe fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Laura Codruta Kovesi beneficiaza de sustinerea Grupului PPE .

Anunt de ultima ora despre starea lui Mario Iorgulescu. Precizarile facute de Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Spitalul Universitar de Urgenta Elias face precizari in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )