Libnet.ro
UNICEF

11:00

Iohannis, un nou atac la PSD: E campionul populismului fara acoperire

Antena3 Antena3,
Iohannis, un nou atac la PSD: E campionul populismului fara acoperire

Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un nou atac la adresa social-democratilor pe care i-a acuzat de populism si demagogie, precizand ca vor mariri de venituri inaplicabile pentru diverse categorii sociale. Presedintele a facut astfel un apel la decenta politica si i-a indemnat pe alegatori sa cantareasca bine ofertele candidatilor. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Nici din aceasta campanie electorala nu lipsesc initiativele complet demagogice, cu mariri de venituri inaplicabile. Campionul populismului fara acoperire este, ca de obicei, PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, ca este important ca alegerile locale sa aiba loc pentru ca provizoratul si lipsa de legitimitate.

Nu stim cat va mai dura pandemia, alegerile nu mai pot fi amanate pe termen nedefinit Presedintele acuza PSD ca e campionul populismului

Presedintele Klaus Iohannis spune ca alegerile locale din 27 septembrie nu mai pot fi amanate pe termen nedefinit, pentru ca nu se stie cat va mai dura pandemia. El a acuzat o intrecere de proiecte demagogice in Parlament, sustinand ca PSD este campionul populismului.

Klaus Iohannis, despre cererea PSD de majorare a pensiilor cu 40%: Aceasta lege nu poate fi aplicata pentru ca banii nu exista. Majorarile vor fi facute atat cat permite bugetul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre planul PSD de a rescrie bugetul facut de Guvernul liberal ca nu sunt bani. Amintim ca PSD forteaza in Parlament, in cadrul discutiilor despre rectificarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )