Libnet.ro
UNICEF

21:15

Iohannis, o noua sedinta de criza la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, o noua sedinta de criza la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis are, marti la Cotroceni, o noua sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, la care participa premierul Ludovic Orban si mai multi ministri. continuă pe Hotnews

VIDEO Iohannis, mesaj pentru medici: Stiu ca vor veni zile si mai grele, dar avem incredere in voi si vom face tot ce este necesar pentru a va asigura materialele de protectie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj catre suceveni, pe care i-a asigurat ca nu sunt singuri si ca autoritatile vor avea grija sa ajuga la ei tot ce este nevoie, dupa ce Suceava si 8 localitati limitrofe au intrat in carantina. De asemenea, Iohannis le-a transmis cadrelor medicale - linia de aparare a populatiei impotriva acestei epidemii - ca le vor fi asigurate toate materialele de protectie necesare.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

Presedintele Klaus Iohannis reclama la CCR infiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) o sesizare de constitutionalitate asupra Ordonantei de Urgenta privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru.

Iohannis, mesaj catre antreprenori: Veniti cu idei catre guvernanti pentru ca suntem interesati sa le promovam; Sa lasam intervalul 11-13 pentru pensionari

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat luni la Cotroceni pe premierul Ludovic Orban si pe ministrii Finantelor, Economiei, Apararii, Fondurilor Europene si pe cel al Transporturilor intr-o sedinta de evaluare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus. La finalul intalnirii seful Statului le-a transmis romanilor sa respecte recomandarile autoritatilor, precum si sa pastreze intervalul orar 11-13 pentru pensionari.

Klaus Iohannis, dupa sedinta de la Cotroceni: Am gasit producatori romani care fac materiale de protectie

Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii dupa sedinta pe care a avut-o cu premierul si cu ministrii din Guvernul Orban la Palatul Cotroceni.

Iohannis a promulgat legea care respinge Ordonanta 51 prin care elevii nu puteau circula gratis intrajudetean

Chiar daca scolile sunt inchise si cursurile suspendate, presedintele Klaus Iohannis a promulgat decretul prin care se aplica legea ce respinge Ordonanta512019 prin care transportul elevilor intrajudetean era afectat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )