Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Iohannis se ntlneste cu Juncker vineri, la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Iohannis se ntlneste cu Juncker vineri, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi vineri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in contextul preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Iohannis si Juncker vor avea o intrevedere maine

Presedintele Klaus Iohannis ii va primi maine, la Palatul Cotroceni, pe membrii Comisiei Europene Colegiul Comisarilor), in contextul preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE, incepand cu 1 ianuarie 2019.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea n baza careia a fost organizat referendumul pentru familie

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului care modifica Legea referendumului si in baza careia a fost organizat referendumul pentru familia traditionala. Una dintre prevederile contestate de seful statului da posibilitatea ca numarul participantilor la referendum sa fie mai mare decat al celor care si-au exprimat votul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )