Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iohannis participa, astazi, la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis participa, astazi, la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summit-ul Partidului Popular European care are loc inaintea Summit-ului informal al Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis participa, astazi, la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summit-ul Partidului Popular European care are loc inaintea Summit-ului informal al Uniunii Europene.

Klaus Iohannis participa la sedinta PNL de la Sibiu

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroul Executiv PNL de la SIbiu, care va avea loc pe 8 mai. De asemenea, potrivit unor surse politice, presedintele a confirmat deja prezenta si la mitingul pe care liberalii.

Klaus Iohannis participa la sedinta PNL de la Sibiu. Discutii importante inaintea Summitului

Klaus Iohannis va participa, miercuri, la sedinta Biroului Executiv al PNL, la Sibiu, impreuna cu Presedintii de Consilii Judetene si Primarii de municipii. A doua zi, presedintele deschide Summit-ul de la.

Iohannis participa miercuri, la Sibiu, la reuniunea BEx al PNL, iar joi la Summitul PPE

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summitul Partidului Popular European PPE).

Surse: Iohannis va participa la sedinta conducerii PNL din 8 mai, cu o zi inainte de Summitul de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va merge la sedinta Biroului Executiv al PNL de la Sibiu din 8 mai, potrivit unor surse politice. Ulterior, la Sibiu va avea loc un summit al UE, dar si o intalnire a liderilor PPE din Europa.

Iohannis, atac la PSD, inainte de summit:Avem doi ani si jumatate de guvernare esuata. PSD a aratat o fata urata a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un atac la adresa PSD, chiar inainte de sedinta Biroului Executiv al PNL, organizat la Sibiu, inainte de Summitul PPE si cel al Consiliului European.

Ludovic Orban: PNL sustine adoptarea revizuirii Constitutiei ca urmare a publicarii motivarii CCR pe initiativa cetateneasca Fara penali (VIDEO)

Liberalii au decis luni, in sedinta Biroului Executiv sa sustina adoptarea revizuirii Constitutiei conform propunerilor din initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice. PNL a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )