Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis participa la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis participa la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la reuniunea extraordinara a Consiliului European art. 50) de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis participa la reuniunea extraordinara a Consiliului European

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, duminica, 25 noiembrie a. c. , la reuniunea extraordinara a Consiliului European art. 50) de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Obiectivul acestei reuniuni este.

Iohannis merge duminica la reuniunea extraordinara a Consiliului European privind acordul Brexit

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la reuniunea extraordinara a Consiliului European in care ar urma sa fie aprobat proiectul de Acord al retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza Administratia Prezidentiala.

Comisarul european Vera Jourova se ntlneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu ministrul Justitiei

Comisarul european Vera Jourova, responsabil pentru justitie, consumatori si egalitatea de gen, va avea marti intrevederi cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sefa Instantei supreme, Cristina Tarcea, precum si cu presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei vizite oficiale pe care o efectueaza in Romania, informeaza Agerpres.

Mihnea Constantinescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru excelenta profesionala

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu, care a murit sambata noaptea, a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis pentru promovarea intereselor Romaniei si excelenta profesionala, transmite Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la 13:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa, marti,de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni. Stire in curs de actualizare.

Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a respins numirea Adinei Florea in fruntea DNA. Toate propunerile de procurori facute de Tudorel Toader, refuzate

Presedintele Klaus Iohanis a respins miercuri propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a o numi pe Adina Florea in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Seful statului a respins si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )