Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis pleaca astazi la Bruxelles, la un summit pe tema imigratiei pe Marea Mediterana

Antena3 Antena3,
Iohannis pleaca astazi la Bruxelles, la un summit pe tema imigratiei pe Marea Mediterana

Presedintele Klaus Iohannis va pleca astazi la Bruxelles, pentru a participa la un summit extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana. intalnirea a fost convocata de presedintele Consiliului European,. continuă pe Antena3

FOTO. Presedintele Iohannis va participa la Summit-ul extraordinar de la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, joi, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, sustine unele surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

Iohannis pleaca la Bruxelles: Razboiul, dictaturile ori coruptia obliga oameni sa isi paraseasca satele si orasele

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European care are tema crizei migratiei. Seful statului a transmis, pe pagina de Facebook, ca este o relaa problema in ceea.

Iohannis participa la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei- surse

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie de naufragii care au avut loc in ultima perioada, soldate cu peste 1. 000 de morti.

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie.

Donald Tusk convoaca summit extraordinar al UE pe tema imigratiei

Un summit extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana a fost convocat joi, la Bruxelles, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa o serie de naufragii soldate cu peste 1. 000 de morti in ultima saptamana, relateaza Mediafax.

Iohannis a plecat la Bruxelles, la un summit urgent pe tema imigratiei pe Marea Mediterana

Update 13. 05 - Printre subiectele care vor fi abordate la summitul de la Bruxelles se numara masurile pe care UE si statele membre trebuie sa le ia pentru evitarea altor decese in randul imigrantilor, dar.

Donald Tusk a convocat un summit extraordinar al UE, joi, pe tema imigratiei

Un summit extraordinar pe tema imigrantiei pe Marea Mediterana a fost convocat joi, la Bruxelles, dupa o serie de naufragii soldate cu peste 1. 000 de morti in ultima saptamana. Summitul extraordinar a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )