Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis pleaca in vizita oficiala in Germania. Presedintele se intalneste cu Angela Merkel

Antena3 Antena3,
Iohannis pleaca in vizita oficiala in Germania. Presedintele se intalneste cu Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va face, joi, o vizita in Germania, seful statului urmand sa aiba convorbiri cu presedintele Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel, precum si o intalnire cu reprezentanti ai. continuă pe Antena3

Iohannis, in vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici. Seful statului are, pe agenda, convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Republica Moldova, marti si miercuri

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe agenda convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice.

Presedintele Klaus Iohannis, in prima vizita oficiala in R. Moldova. intalnirea, la o saptamana dupa numirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita oficiala in Republica Moldova. intalnirea are loc la numai o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau condus de Chiril Gaburici. Iohannis se va.

Programul vizitei lui Klaus Iohannis in Germania: presedintele se va intalni cu Angela Merkel si Joachim Gauck

Administratia Prezidentiala a anuntat, miercuri, programul vizitei oficiale pe care Klaus Iohannis o face joi in Germania. Presedintele Romaniei are programate intrevederi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, cu presedintele german Joachim Gauck si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Ce declaratii a facut Iohannis inainte de vizita in Germania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de plecarea la Berlin, unde se va afla in vizita oficiala, ca va avea intrevederi cu presedintele Germaniei, cu cancelarul Angela Merkel, dar si cu alti oficiali, pentru a dezbate mai multe subiecte de interes comun.

Klaus Iohannis va face marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova, in cadrul careia va avea intalniri cu omologul sau, Nicolae Timofti, cu premierul moldovean, Chiril Gaburici, cu.

Prima vizita oficiala a noului premier moldovean va avea loc in Bruxelles

Noul premier modovean, Chiril Gaburici, va merge in prima sa vizita oficiala, la Bruxelles in perioada 26-27 februarie, transmite presa din Republica Moldova.

Klaus Iohannis va face joi o vizita in Germania, unde se va intalni cu presedintele Joachim Gauck si cu cancelarul Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va face joi o vizita oficiala in Germania, in cursul careia se va intalni cu presedintele Joachim Gauck, cu cancelarul Angela Merkel, precum si cu reprezentanti ai comunitatii.

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita oficiala a lui Klaus Iohannis (FOTO)

Alerta cu bomba in Chisinau, chiar inainte vizita presedintelui Klaus Iohannis in capitala Republicii Moldova. Este vorba despre sediile mai multor banci. Politia a fost alertata de paznicii acestor banci care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )