Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis va prezenta viziunea Romaniei privind viitorul UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis va prezenta viziunea Romaniei privind viitorul UE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, maine, la Strasbourg, la dezbaterea organizata de Parlamentul European PE) privind viitorul Uniunii Europene, unde va sustine o alocutiune referitoare la viziunea Romaniei pe aceasta tema. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania: Presedintele va prezenta viziunea Romaniei asupra viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania. Presedintele va sustine marti, la Strasbourg, un discurs despre viziunea Romaniei asupra.

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe Ilie Balaci

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare post-mortem a fotbalistului Ilie Balaci. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a conferit post-mortem Ordinul.

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

Ministrul Energiei vine n Parlament pentru a prezenta pozitia Guvernului privind legea offshore

Ministrul Energiei Anton Anton va participa, incepand cu ora 18. 00, la Ora Guvernului, dupa plenul de luni al Camerei Deputatilor pentru a prezenta pozitia Executivului pe Legea offshore, la solicitarea USR. Pe de alta parte, luni ar urma sa aiba loc noi negocieri intre Liviu Dragnea si Kelemen Hunor asupra legii, potrivit unor surse citate de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )