Libnet.ro
UNICEF

20:00

Iohannis, prima reactie publica dupa prelungirea starii de alerta in Romania: Sunt ingrijorat pentru ca am vazut un numar mare de noi pacienti infectati Un nou atac la adresa PSD

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, prima reactie publica dupa prelungirea starii de alerta in Romania: Sunt ingrijorat pentru ca am vazut un numar mare de noi pacienti infectati Un nou atac la adresa PSD

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi dupa-amiaza prima reactie publica in scandalul legat de prelungirea starii de alerta in Romania de catre guvern, el spunand ca Executivul a procedat si legal, si corect, si oportun. Iohannis s-a declarat ingrijorat de cresterea numarului de noi cazuri de coronavirus si a insistat ca trebuie respectate masurile in vigoare, sustinand ca altfel nu ne vom putea intoarce la noua normalitate. continuă pe Hotnews

PSD, reactie dupa prelungirea starii de alerta: Nu vom permite ca PNL sa mai tina spitalele goale si inchise

PSD trage un semnal de alarma dupa ce Guvernul a prelungit starea de alerta cu 30 de zile. Social democratii sustin ca nu vor permite liberalilor sa mai tina spitalele goale si inchise.

Autoritatile nu vor mai putea face achizitii directe odata cu prelungirea starii de alerta in Romania

Achizitiile in domeniul medical nu vor putea fi facute prin achizitie directa odata cu prelungirea starii de alerta in Romania, din 16 iunie, ci se revine la procedura legala de dinainte de pandemie, au anuntat secretarul de stat Raed Arafat si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Aceasta era una dintre conditiile PSD pentru a vota in parlament pentru prelungirea starii de alerta.

Guvernul urmeaza sa aprobe marti prelungirea starii de alerta. Ce amendamente vizeaza PSD

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de marti prelungirea starii de alerta, au precizat surse guvernamentale pentru Agerpres. Anterior deciziei, va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, potrivit programului premierului anuntat de Biroul de presa al Guvernului. Premierul Ludovic Orban a declarat referitor la acest subiect, duminica, intr-un interviu la B1 Tv, ca decizia de prelungire a starii de alerta nu este o decizie politica, ci una fundamentata in baza unor evaluari.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura a doua zi dupa incheierea starii de alerta: Guvernul Orban a facut cel mai mare abuz de putere

Nemultumiti ca Parlamentul a fost ocolit la prelungirea starii de alerta, pesedistii anunta ca vor depune o motiune de cenzura imediat dupa ce aceasta perioada se incheie. Mai mult, ei vor sa se adreseze Curtii Constitutionale, reclamand un abuz de putere al Guvernului Orban.

Dan Barna: Bisericile se redeschid, dar teatrele raman inchise. E o fractura logica Foarte probabil vom sustine prelungirea starii de alerta

Parlamentarii USR foarte probabil vor sustine prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, a afirmat miercuri la RFI Dan Barna, care s-a intrebat insa de ce o sala de spectacole, care are cumva aceleasi caracteristici cu o biserica, ramane in continuare inchisa. Liderul USR afirma ca pozitionarea unor partide fata de sanatatea populatiei s-a dus intr-o zona de politicianism inutil.

Lista integrala a masurilor propuse de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul propune prelungirea starii de alerta cu 30 de zile si mentinerea unor masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului. Restaurantele, locurile de joaca si teatrele raman inchise. De asemenea, se mentine obligativitatea purtarii mastilor in spatii inchise si limitarea la 20 de persoane a evenimentelor din spatii inchise. Deplasarea persoanelor in grupuri mai mari de 6, daca nu fac parte din aceeasi familie ramane interzisa. Se deschid insa bisericile, dar cu respectarea masurilor de distantare.

Tariceanu: ALDE nu va vota prelungirea starii de alerta. Nu se justifica in plan medical, cu atat mai putin in plan economic

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat marti ca formatiunea sa nu va vota pentru prelungirea starii de alerta, precizand ca o asemenea masura nu se justifica nici in plan medical si nici in plan economic.

Guvernul a decis prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. Tataru: Situatia inca nu e la final

Guvernul a decis sa prelungeasca starea de alerta cu inca 30 de zile incepand de maine. Anuntul a fost facut de Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si dr. Raed Arafat, seful Departamentului de Urgenta. Decizia Guvernului urmeaza sa fie votata de Parlament.

Orban: Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta va fi elaborata luni sau marti

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca hotararea de Guvern prin care va fi prelungita starea de alerta si masurile aferente acesteia va fi elaborata luni sau marti.

Guvernul ocoleste ParlamentulPSD nu mai poate modifica hotararea de prelungire a starii de alerta

Parlamentul nu mai poate modifica prelungirea starii de alerta. Conducerea Birourilor Permanente reunite a luat act miercuri de informarea trimisa de catre Guvern privind prelungirea starii de alerta pe o perioada de 30 de zile. Guvernul Orban a informat doar Parlamentul si nu a solicitat prelungirea starii de alerta folosindu-se de faptul ca in lege nu este prevazut faptul ca legislativul trebuie sa aprobe prelungirea starii de alerta. Cu alte cuvinte, Parlamentul nu mai poate interveni pe hotararea Guvernului si nu poate aduce modificari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )