Libnet.ro
UNICEF

23:45

Iohannis a promulgat doua legi prin care 5% din taxele din jocurile de noroc ajung la Cultura

România Liberă România Liberă,
Iohannis a promulgat doua legi prin care 5% din taxele din jocurile de noroc ajung la Cultura

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri o lege prin care 3% din sumele colectate din domeniul jocurilor de noroc vor ajunge anual la Ministerul Culturii pentru restaurarea monumentelor istorice si o lege prin care 2% din taxe ajung la Fondul cinematografic, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Iohannis a promulgat doua legi privind taxele colectate din jocurile de noroc

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri o lege prin care 3% din sumele colectate din domeniul jocurilor de noroc vor ajunge anual la Ministerul Culturii pentru restaurarea monumentelor istorice si o lege prin.

Cinematografia si Ministerul Culturii vor fi sprijinite din taxele provenite din jocurile de noroc

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, doua legi prin care 2%, respectiv 3%, din taxele provenite de pe urma jocurilor de noroc vor fi redirectionate catre sprijinirea cinematografiei romanesti si a Ministerului Culturii, pentru renovarea monumentelor istorice.

Victor Ponta critica OUG prin care s-au modificat unele articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala: Doresc sa va amintesc insa ce NU A FOST MODIFICAT prin acea Ordonanta - desi ar fi trebuit sa fie!!!

Fostul premier Victor Ponta critica Guvernul, intr-o postare pe Facebook, pentru Ordonanta de Urgenta prin care s-au modificat unele articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Am.

MJ spune ca adoptarea Ordonantei 18 prin care s-au facut modificari la CP si CCP, s-a facut dupa consultari cu CSM

Adoptarea OUG 18/2016, prin care s-au facut modificari la Codul penal si Codul de procedura penala, a venit dupa o ampla consultare cu reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii, in 2015, in cadrul sistemului judiciar, punctand ca intarzierea adoptarii textelor prin procedura parlamentara a contribuit la prelungirea instabilitatii legislative .

Victor Ponta anunta ca va mobiliza parlamentarii social-democrati sa respinga Ordonanta de Urgenta prin care au fost modificate Codul penal si Codul de procedura penala

Anunt fara precedent din partea lui Victor Ponta. Fostul premier sustine ca va mobiliza parlamentarii social-democrati sa respinga Ordonanta de Urgenta prin care au fost modificate Codul penal si Codul de.

Klaus Iohannis, felicitari pentru castigatorul alegerilor prezidentiale din Austria: Este foarte important sa lucram impreuna ca sa intarim UE in aceasta perioada dificila

Presedintele Klaus Iohannis i-a adresat marti un mesaj de felicitare lui Alexander Van der Bellen, dupa victoria sa in alegerile prezidentiale din Austria. in mesajul sau, seful statului aminteste de.

5 lucruri subtile facute de seful tau prin care ar trebui sa intelegi ca nu te place

Cu totii ne dorim sa ne intelegem bine cu colegii de munca si sa fim niste persoane placute, mai ales cu cei din conducere. Acestia sunt cei care iau decizii in legatura cu avansarea noastra, ne majoreaza salariul si ne analizeaza performantele. Asa ca.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )