Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iohannis a promulgat Legea ANI. Parlamentarii gasiti incompatibili pna n 2013 scapa de interdictii

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a promulgat Legea ANI. Parlamentarii gasiti incompatibili pna n 2013 scapa de interdictii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de promulgare a legii ANI prin care interdictiile aplicate parlamentarilor intre 2007 - 2013, aflati in conflict de interese, inceteaza de drept, informeaza Administratia Prezidentiala. Iohannis a atacat la CCR legea prin care se sterg interdictiile ANI aplicate parlamentarilor pana in 2013. Parlamentul a respins cererea de reexaminare a presedintelui. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a promulgat legea ANI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea s.

Klaus Iohannis se declara iNVINS: A promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese

Klaus Iohannis a promulgat legea care ii scapa pe parlamentari de conflictul de interese. Mai exact, presedintele Iohannis a promulgat legea prin care interdictiile aplicate de ANI parlamentarilor in 2007-2013.

CCR s-ar putea pronunta asupra sesizarii presedintelui Iohannis privind legea prin care Monitorul Oficial trece din nou in subordinea Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala analizeaza marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra proiectului pentru modificarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial, care prevede ca acesta sa revina sub autoritatea Camerei Deputatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )