Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis a promulgat legea privind anularea unor obligatii fiscale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis a promulgat legea privind anularea unor obligatii fiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea referitoare la anularea unor obligatii fiscale, legat de reincadrarea activitatii independente in activitate dependenta. Legea se refera si la anularea obligatiilor fiscale pentru salariatii care au primit. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis a promulgat legea privind anularea unor obligatii fiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea referitoare la anularea unor obligatii fiscale, legat de reincadrarea activitatii independente in activitate dependenta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat Legea AMNISTIEI FISCALE

Seful statului a promulgat, luni, Legea privind anularea unor obligatii fiscale care se refera la reincadrarea activitatii independente in activitate dependenta.

Klaus Iohannis a promulgat Codul de procedura fiscala si legea amnistiei fiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Codul de procedura fiscala si Legea privind anularea unor obligatii fiscale, informeaza Cotroceniul.

Klaus Iohannis a promulgat legea amnistiei fiscale. Ce contribuabili vor fi scutiti de taxe

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea amnistiei fiscale, care prevede anularea unor obligatii fiscale, cum ar fi cele datorate de salariatii care au primit indemnizatii de delegare sau contributiile de sanatate calculate la nivelul nivelul salariului minim pe economie pentru veniturile din investitii.

Iohannis a promulgat legea privind alegerile parlamentare

Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, care prevede revenirea la votul pe lista de partid, a fost promulgata astazi de presedintele Klaus Iohannis, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind alegerile parlamentare

Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, care prevede revenirea la votul pe lista de partid, a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind alegerile parlamentare, astfel ca numarul alesilor va fi redus cu aproape 100 de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni decretul privind legea alegerilor parlamentare, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Legea prevede reducerea numarului de parlamentari cu circa 100.

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind Codul de procedura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii privind Codul de procedura fiscala, a anuntat Administratia Prezidentiala. Codul de Procedura Fiscala a fost adoptat de Camera Deputatilor, in calitate de for legislativ decizional,.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Vezi aici forma legii la promulgare si atasat).

Presedintele Iohannis a promulgat Legea alegerilor parlamentare. Viitorul Parlament, la fel de zgarcit cu reprezentarea romanilor din Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si Senatului. Potrivit noii legi, viitorul Parlament va avea 329 de deputati si 136 de senatori.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )