Libnet.ro
UNICEF

23:15

Iohannis, propunere ISTORICA pentru liderii Uniunii Europene

B1 B1,
Iohannis, propunere ISTORICA pentru liderii Uniunii Europene

Klaus Iohahnis, aflat vineri la summitul de la Tallinn, acolo unde liderii Uniunii Europene participa la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale, le-a propus, in mod oficial, sefilor. continuă pe B1

O Europa tot mai integrata, esenta propunerilor lui Macron privind reforma Uniunii Europene

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a sustinut, ieri, un discurs in care si-a prezentat propria viziune asupra reformarii Uniunii Europene, in propunerile avansate el sustinand aprofundarea integrarii europene in numeroase domenii, inclusiv in sectorul apararii sau al politicii de azil, si pledand de asemenea pentru o politica fiscala armonizata precum si pentru o zona euro tot mai integrata.

Barcelona transmite un SOS liderilor Uniunii Europene

Guvernul separatist al Cataloniei se pregateste sa organizeze, pe 1 octombrie, referendumul pentru declararea independentei fata de Spania, in timp ce autoritatile de la Madrid fac tot posibilul sa.

Cum vede Macron relansarea Uniunii Europene

Presedintele francez Emmanuel Macron si-a prezentat marti viziunea pentru reinnoirea Europei, cerand o cooperare mai stransa in Uniunea Europeana UE) in domeniile apararii, imigratiei, taxelor si politicii sociale, precum si ca zona euro sa aiba propriul buget.

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru PSD: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb trebuiau sa demisioneze sau sa fie retrase (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ar trebui sa demisioneze din Guvern in contextul in care sunt anchetate pentru fapte de coruptie in dosarul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )