Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iohannis: Protestele unor ONG-uri pentru salvarea padurilor, pe cale de a fi deturnate de PSD

Antena3 Antena3,
Iohannis: Protestele unor ONG-uri pentru salvarea padurilor, pe cale de a fi deturnate de PSD

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca demersul onest si bineintentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD. intrebat cum comenteaza cererea. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Protestele unor ONG-uri pentru salvarea padurilor, pe cale de a fi deturnate de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi dimineata, ca demersul onest si bineintentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD.

Klaus Iohannis: Am impresia ca demersul onest al unor ONG-uri pentru salvarea padurilor este deturnat politic de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, inaintea plecarii intr-o vizita oficiala de 3 zile in Italia, ca are impresia ca demersul unor organizatii neguvernamentale in favoarea salvarii padurilor este deturnat politic de PSD. Am impresia ca demersul onest si bine intentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD, a afirmat seful statului pe Aeroportul Henri Coanda.

ANALIZA Ce a declansat protestele pentru salvarea padurilor si cum a ajuns Klaus Iohannis sa fie considerat dusmanul tarii

Defrisarea padurilor a devenit de cateva luni un subiect major pe agenda publica. Discutiile au pornit de la un proiect de modificare a Codului Silvic, proiect al PSD, care - pe langa unele prevederi foarte bune - lasa cateva portite pentru nereguli majore, precum defrisarea fara discernamant daca ai in proprietate sub 10 hectare de padure. Cum Klaus Iohannis a refuzat sa promulge proiectul si l-a retrimis la Parlament, PSD a inceput - cand voalat, cand direct - sa il lege pe Iohannis de numele companiei austriece Holzindustrie, cel mai mare jucator pe piata prelucrarii lemnului. Cum a intrat Iohannis in gura PSD, care sunt motivele reale de protest fata de actuala situatie si ce urmeaza in plan legislativ?Citeste o analiza HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )