Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila

Presedintele Iohannis respinge ministrii interimari propusi de Viorica Dancila, pe care o trimite sa-si legitimeze Guvernul prin votul Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila si o trimite cu ministrii la votul Parlamentului: Avertizez PSD sa puna rapid capat acestei crize politice

Presedintele Iohannis respinge ministrii interimari propusi de premier dupa plecarea ALDE de la guvernare si o trimite pe Viorica Dancila sa-si legitimeze Guvernul prin votul Parlamentului.

Dancila il acuza pe Iohannis de abuz de putere: Ne dovedeste inca o data visul sau de a fi presedintele-stat

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de abuz de putere, dupa refuzul presedintelui de a numi ministrii interimari propusi dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila si o trimite cu ministrii la votul Parlamentului: Avertizez PSD sa puna rapid capat acestei crize politice.

Ora 17.00. Iohannis anunta daca accepta ministrii interimari propusi de Dancila

Presedintele Klaus Iohannis va face o declaratie de presa miercuri, de la ora 17. PSD si Guvernul Dancila asteapta o decizie a sefului statului privind situatia ministrilor. De asemenea, presedintele va avea prima reactie dupa atentatul de la Kabul.

Iohannis respinge propunerile de ministri interimari si o trimite pe Dancila in Parlament: Eu nu girez sub nicio forma un astfel de joc politic meschin

Presedintele tarii a anuntat intr-o conferinta de presa ca refuza sa accepte propunerile de ministri interimari inaintate de catre PSD, descriind modul de guvernare al partidului condus de Viorica Dancila ca fiind un joc politic meschin, partid pe care.

Viorica Dancila: Presedintele face un abuz de putere si continua blocarea activitatii Guvernului. Nu a venit cu nicio solutie de deblocare a crizei, ci doar cu declaratii care sa o alimenteze

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca respinge propunerile de ministri interimari inaintate de sefa Guvernului. intr-o postare pe pagina sa de.

Daca semneaza pentru ministri interimari in guvernul Dancila, presedintele Iohannis incalca Constitutia

Mai toata lumea asteapta sa vada ce va spune presedintele Iohannis, semneaza sau nu semneaza decretele de numire a unor ministri interimari in guvernul Dancila. in opinia mea nu semneaza, pentru ca ar incalca art. 85 din Constitutie, si ar nega tot ce a spus pana acum despre guvernul Dancila: ca e o pacoste pentru Romania si ca trebuie sa plece.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )