Libnet.ro
UNICEF

22:15

Iohannis a respins-o pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis a respins-o pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru numirea Adinei Florea in functia de procuror sef al DNA. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public.

Motivul pentru care a respins-o Klaus Iohannis pe Adina Florea la DNA, dar si alte patru propuneri. Acuzatii grave

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inaintat numele Adinei Florea in luna.

Motivul pentru care a respins-o Klaus Iohannis pe Adina Florea la DNA, dar si alte patru propuneri. Acuzatii grave

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inaintat numele Adinei Florea in luna.

Adina Florea vrea puteri similare cu DNA si DIICOT pentru Sectia pentru investigarea magistratilor

Procurorul adjunct al Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru sefia DNA, considera ca Sectia ar trebui sa fie reorganizata legislativ intr-o directie, pe modelul DNA si DIICOT.

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Iohannis a refuzat sa o numeasca pe Adina Florea la sefia DNA

MInistrul Justitiei, Tudorel Toader a criticat miercuri, refuzul presedintelui Iohannis de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA pe motiv ca nu are certificat de la CNSAS care sa ateste ca nu a colaborat cu securitatea.

Tudorel Toader, despre refuzul presedintelui de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA: A vrut sa mearga pe argumente de legalitate, dar le-a gresit

MInistrul Justitiei, Tudorel Toader a criticat miercuri, refuzul presedintelui Iohannis de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA pe motiv ca nu are certificat de la CNSAS care sa ateste ca nu a colaborat cu securitatea. Tudorel Toader l-a acuzat pe seful statului de un dublu standard si a sustinut ca obligatia de a verificare la CNSAS nu-i revine presedintelui.

Tudorel Toader, reactie sarcastica dupa ce Iohannis a refuzat numirea Adinei Florea in fruntea DNA: Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat intr-un mod sarcastic dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzarea numirea procurorul Adina Florea in fruntea DNA, facand referire la felul in care.

Presedintele Klaus Iohannis a respins numirea Adinei Florea in fruntea DNA. Toate propunerile de procurori facute de Tudorel Toader, refuzate

Presedintele Klaus Iohanis a respins miercuri propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a o numi pe Adina Florea in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Seful statului a respins si.

Raspunsul lui Toader pentru Iohannis, dupa ce Presedintele a refuzat sa o numeasca pe Adina Florea in fruntea DNA: Foloseste dublul standard

Tudorel Toader l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca foloseste dublul standard atunci cand semneaza decretele de numire pentru magistratii de rang inalt, dupa ce seful statului a respins propunerea de.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )