Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis NU o revoca pe Kovesi din fruntea DNA (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis NU o revoca pe Kovesi din fruntea DNA (VIDEO)

Presedintelui Klaus Iohannis a anuntat ca a respins cererea de revocare din functia de procuror-sef al DNA al Laurei Codruta Kovesi. intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, seful. continuă pe B1

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

Ana Maria Roman, despre decizia lui Klaus Iohannis: Doamna Kovesi a incalcat legile tarii

Ana Maria Roman a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Sistemul judiciar din.

Iohannis s-a hotarat: Soarta lui Kovesi, DECISA saptamana viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis s-a decis. Presedintele va da un verdict cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, saptamana viitoare. Cererea de revocare a sefeiDNAa fost formulata de catre.

Dragnea si Tariceanu s-au intalnit dupa anuntul lui Iohannis privind refuzul revocarii sefei DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit luni seara, in biroul sau de la Camera Deputatilor, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru a avea o discutie in urma anuntului facut de Klaus Iohannis in ceea ce priveste revocarea sefei DNA.

TUDOREL TOADER primeste o LOVITURA GREA! Se cere DEMISIA din fruntea Universitatii din Iasi! A inceput asediul la temelia statului de drept

Grupul civic Reset din Iasi, impreuna cu grupurile civice: Iasul nu tace, REZISTENTA, Coruptia ucide, Initiativa Romania, VavedemdinBucuresti, Insist, transmite o scrisoare deschisa catre mediul academic.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )