Libnet.ro
UNICEF

10:16

Iohannis: E revoltator ca in anul 2019 oameni care sunt nemultumiti de un politician sa fie luati de jandarmi

Adevărul Adevărul,
Iohannis: E revoltator ca in anul 2019 oameni care sunt nemultumiti de un politician sa fie luati de jandarmi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca este revoltator ca in anul 2019 oameni care sunt nemultumiti de un politician sa fie luati de jandarmi, referindu-se la ceea ce s-a intamplat vineri la Topoloveni. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre protestatarii ridicati de jandarmi la Topoloveni: Cred ca aici avem imaginea Romaniei lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat sambata, la sosirea la mitingul PNL, referindu-se la incidentele care au avut loc la Topoloveni, ca este revoltator ca in anul 2019, oameni care sunt nemultumiti de un politician sa fie luati de jandarmi, transmite Agerpres.

Iohannis, despre protestatarii ridicati de jandarmi la Topoloveni: Cred ca aici avem imaginea Romaniei lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat sambata, la sosirea la mitingul PNL, referindu-se la incidentele care au avut loc la Topoloveni, ca este revoltator ca in anul 2019, oameni care sunt.

Inflatia in Republica Moldova va constitui 5,1% in anul 2019 si 6,5% in 2020

Prognoza inflatiei pe termen mediu prevede o sporire a ratei inflatiei pana la sfarsitul anului curent si revenirea in apropierea tintei incepand cu anul 2020. Inflatia va constitui 5,1% in anul 2019 si 6,5% in 2020. Decompozitia prognozei inflatiei denota dominatia componentelor preturilor la produsele alimentare si a inflatiei de baza pe tot orizontul de prognoza.

Bugetul UE: Programele Erasmus+ si Orizont 2020 primesc 100 de milioane EUR in plus pentru anul 2019

In urma acordului dintre Parlamentul European si Consiliu privind bugetul UE pentru 2019, Comisia Europeana propune astazi, 15 mai, sa se adauge 100 de milioane euro la programele emblematice ale UE Orizont 2020 si Erasmus+.

Bugetul UE: Programele Erasmus+ si Orizont 2020 primesc 100 de milioane de euro in plus pentru anul 2019

In urma acordului dintre Parlamentul European si Consiliu privind bugetul UE pentru 2019, Comisia Europeana propune astazi, 15 mai, sa se adauge 100 de milioane de euro la programele emblematice ale UE Orizont 2020 si Erasmus+.

HOROSCOP. Care sunt zodiile cu o multime de secrete despre care nu vor spune nimanui niciodata

Acestea sunt zodiile care: HOROSCOP. Au un milion de secrete despre care nu vor spune niciodata nimanui: Scorpion, Sagetator, Fecioara, Gemeni, Capricorn, Berbec, Taur. isi ascund.

24 IT. Ultimele noutati de la Google. Care sunt vestile de la conferinta dezvoltatorilor

A fost saptamana noutatilor de la Google. Multe vesti au venit de la conferinta dezvoltatorilor: a fost lansata seria de telefoane medii Google Pixel 3a, am aflat detalii despre noul sistem de operare Android Q care a.

Noaptea Muzeelor 2019. Autobuzul care va circula pana la 4 dimineata cu ocazia evenimentului

Noaptea Muzeelor 2019. Cea de-a XV-a editie a Noptii Muzeelor are loc, la nivel european, la data de 18 mai 2019. Noaptea Muzeelor 2019. Cu acest prilej, vor fi deschise in Bucuresti si in tara.

Business report: Ar putea scadea factura la gaze a populatiei anul viitor? Care sunt premisele; Paradoxul romanesc. Gazele se scumpesc cand vine vara

S-a trezit Bitcoin! Moneda a dublat banii investitorilor luna aceasta si devine un colac de salvare cand politicienii nu se inteleg intre ei. Bitcoin a explodat luna aceasta, dublandu-si valoarea si. Comisia Europeana a amendat 5 banci internationale pentru manipularea cursului valutar pe 11 monede. Conform CE, cele cinci banci au manipulat piata valutara pentru 11 valute.

VIDEO Cine este marele favorit in finala Eurovision 2019 si care sunt tarile cu cele mai mici sanse de castig

Finala Eurovision 2019 va avea loc sambata seara, 18 mai, la Tel Aviv si va fi transmisa in direct de TVR de la ora 22. Casele de pariuri pare insa ca au ales deja castigatorul Eurovision 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )