Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iohannis: Romania are vocatia unei relatii speciale cu Sfantul Scaun

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Romania are vocatia unei relatii speciale cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri seara, la Roma, o intalnire cu studentii romani din institutiile de invatamant pontificale in cadrul careia a declarat ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantu Scaun, transmite Mediafax. Iohannis a tinut si sa isi arate aprecierea fata de viziunea Papei Francisc despre nevoia de a crea mai multa solidaritate. continuă pe Adevărul

Iohannis: Romania are o relatie speciala cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, la Roma, in cadrul unei intalniri cu studentii romani din institutiile de invatamant pontificale, ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun si apreciaza viziunea Papei Francisc despre nevoia de a crea mai multa solidaritate.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Roma, ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun si apreciaza in mod deosebit viziunea Sanctitatii Sale, Papa Francisc, despre nevoia de.

Klaus Iohannis: Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Roma, ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun si apreciaza in mod deosebit viziunea Sanctitatii Sale, Papa Francisc, despre nevoia de a crea mai multa solidaritate, mai mult dialog in societate, precum si despre urgenta combaterii plagilor care afecteaza lumea contemporana, noteaza Agerpres.

O cincime dintre antreprenorii romani considera ca Romania are nevoie de cel putin 30 de ani pentru a deveni un mediu favorabil afacerilor - studiu EY

Peste jumatate dintre antreprenori cred ca in maxim 10 ani Romania va oferi un mediu prietenos pentru afaceri, insa 19% sunt foarte pesimisti si cred ca e nevoie de peste 30 de ani, arata un studiu al EY Romania care a vrut sa afle perceptia antreprenorilor romani asupra mediului local de afaceri. In articol puteti citi despre cum vad micii intreprinzatori aspectele fiscale si ajutorul guvernamental si despre cum percep faptul ca insuccesul in afaceri este penalizat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )