Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis: Romania merita mai mult, dar au uitat sa scrie decat PSD

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Romania merita mai mult, dar au uitat sa scrie decat PSD

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti, la Craiova, ca lumea este complicata in ziua de azi iar statele mici nu mai sunt auzite singure, asa cum isi imagineaza PSD, care crede ca suntem bagati in seama daca stam singuri si scriem pe panouri Romania merita mai mult!, insa au uitat sa completeze decat PSD, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Romania, cea mai mare inflatie din U.E. Preturile cresc, inflatia explodeaza

Romanii sunt prinsi zilele acestea intre declaratiile politicienilor si cifrele prezentate de statistica europeana. Luna trecuta legumele s-au scumpit cel mai mult conform INS. Cartofii au avut o evolutie.

Klaus Iohannis, despre sloganul PSD din campanie: Nu-i mai baga nimeni in seama

Presedintele Klaus Iohannis a ironizat, marti, sloganul paromovat de PSD pentru alegerile europarlamentare, Romania merita mai mult. Prezent la Craiova, seful statului a sustinut ca sloganul.

Iohannis: Romania lui Dragnea ar arata ca la Topoloveni / Nici comunistii nu si-au permis asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a spus marti, la Craiova, ca nici comunistii nu si-au permis sa ridice si sa bage in duba protestatari, asa cum s-a intamplat la Topoloveni. De asemenea, seful statului a spus ca liderii europeni nu doresc sa vorbeasca cu PSD, fiindca incearca sa indoaie legile pentru a-si scapa liderul, sa subjuge justitia pentru a scapa coruptii care s-au cocotat in fruntea statului.

Am auzit intr-o seara zgomot din bucatarie si m-am dus sa vad ce e. Era acolo mai mult dezbracata. Am ajuns imediat in dormitor si am facut amor nebun. Cand m-am trezit, am realizat ce nebunie am facut

Se zice adeseori ca dragostea nu are varsta, iar pasiunile se nasc chiar acolo unde te astepti mai putin. Un barbat a povestit de cine a ajuns sa se indragosteasca si se teme cum va reactiona fiica.

Business report: Romania - cea mai mare crestere a preturilor de consum din UE pentru a patra luna la rand; Pandele intra de sambata cu autobuzele de la olandezi pe cinci rute Bucuresti Ilfov; Cat de greu iti gasesti un job dupa 45 de ani

Salarii mai mari in constructii, lucrari mai scumpe. Firmele au trimis notificari. Majorarea salariului minim de. Complexul Energetic Hunedoara merge in pierdere si in acest an: minus 400 de milioane de lei. insa angajeaza mineri. CE Hunedoara, compania care.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )