Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Medicina de familie din Vaslui, in doliu. S-a stins fulgerator unul dintre cei mai apreciati doctori

Unul dintre cei mai iubiti medici de familie din Vaslui s-a stins din viata la doar 59 de ani. Medicul Magda Popa a pierdut lupta cu o bloala incurabila, care a raspus-o fulgerator.

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a incetat din viata

Romania este in doliu. S-a stins din viata unul dintre cei mai valorosi artisti plastici din tara noastra. Faceti tot ce va sta in putinta ca sa aveti o viata frumoasa. Eu am fost.

Tenorul Alessandro Safina revine in Romania cu un concert special de Craciun

Alessandro Safina 52 de ani), unul dintre cei mai populari tenori din lume, revine cu un nou concert in Romania, pe 14 decembrie, la Cluj-Napoca.

Filmele Star Wars ar putea pierde unul dintre elementele lor reprezentative

Disney ar putea elimina unul dintre cele mai cunoscute elemente ale filmelor Star Wars. Sunt cateva elemente care, in timp, au ajuns sa caracterizeze seria Star Wars. Unul dintre ele, de exemplu, este textul A long time ago, in a galaxy far, far away, care apare la inceputul filmului. Altul ar fi reprezentat de descrierea [].

Cat cheltuiesc romancele pe cosmetice si care sunt cele mai achizitionate produse fashion

Romancele au cheltuit, in medie, 320 de lei pentru produse fashion si de infrumusetare in magazinele Sole, in timp ce in mediul online, cosul de cumparaturi mediu a fost de 250 de lei, arata Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de.

Perspective Diferite. Episodul 4. Spiri, fondator Hostel Costel: Cu siguranta discutiile iscate intr-un hostel sunt mult mai interesante decat stirile de la ora 5

Spiri este unul dintre cei care au pus bazele Hostel Costel, un loc in care turistii veniti din toate colturile lumii descopera Timisoara si iau contact cu Romania. Hostel Costel este un business care a plecat de la o necesitate si s-a transformat in scurt timp intr-o pasiune si un mod de viata. Alteori ma mir si eu cand imi spun cat sunt romanii de prietenosi la un moment dat asta parea un cliseu la fel ca si istoria glorioasa a Romaniei asa ca asta mai imi da speranta si mie - Spiri. Proiectul Perspective Diferite isi propune sa prezinte oameni care, prin pasiunea pentru ceea e fac, au abordat lucrurile diferit, creativ, adaugand o valoare certa domeniului in care activeaza.

Tragedie pe doua roti in Brasov: Un motociclist si prietenul sau au fost spulberati de o masina. Unul dintre tineri trebuia sa faca nunta in weekend

Accident cumplit pentru doi tineri la Brasov. Cei doi, unul in varsta de 26 de ani, celalalt de 27 si-au pierdut viata dupa ce motocicleta pe care se aflau a fost spulberata de o masina. Unul.

Top 3 cei mai cunoscuti romani cautati prin Interpol. Codrut Marta, cea mai misterioasa disparitie din lista cu 160 de infractori din Romania

160 de romani se afla pe lista Most Wanted a Interpolului, ei fiind cautati pentru ca au comis infractiuni grave, multi dintre acestia primind intre timp pedepse mari cu inchisoarea.

Lorenzo Quinn s-a atasat de Romania: Este pur si simplu minunat!

Lorenzo Quinn, unul din cei mai apreciati sculptori ai momentului, fiul celebrului actor Anthony Quinn, s-a indragostit de Romania. Una din creatiile lui se afla in showroom-ul Styland din Bucuresti, iar, recent, artistul a participat la o competitie de enduro la Sibiu, noua lui pasiune. Iata ce declara despre Romania.

Studiu: Cei mai multi copii sunt traficati de parintii lor

Peste doua treimi dintre victimele traficului cu fiinte umane din Romania, cu varsta de 18 ani, au fost traficate de o persoana apropiata sau de o persoana cunoscuta si considerata de incredere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )