Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis s-a intalnit cu noul sef DIICOT: Vreau sa cunosc oamenii pe care ii numesc in functie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis s-a intalnit cu noul sef DIICOT: Vreau sa cunosc oamenii pe care ii numesc in functie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Roma, intrebat daca s-a intalnit recent cu Daniel-Constantin Horodniceanu, cel avizat de CSM pentru functia de procuror-sef al DIICOT, ca a avut o discutie cu acesta, pentru ca vrea sa cunoasca. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis a studiat interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu. O decizie privind noul sef al DIICOT, anuntata saptamana viitoare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a studiat documentele cerute Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cu privire la interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu propus pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

SURSE. Klaus Iohannis s-a intalnit MARTI cu Daniel Horodniceanu, propunerea MJ pentru sefia DIICOT

Presedintele Iohannis s-a intalnit, marti dimineata, la Palatul Cotroceni, cu procurorul Daniel Horodniceanu, propunerea ministerului Justitiei pentru functia de procuror-sef la DIICOT, sustin jurnalistii de la hotnews. ro care citeaza surse judiciare.

Iohannis: M-am intalnit cu Horodniceanu, vreau sa cunosc oamenii pe care ii numesc in functii

Presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie cu Daniel Horodniceanu, procurorul propus pentru a o inlocui pe Alina Bica la sefia DIICOT. Seful statului a recunoscut ca a avut o intrevedere cu Horodniceanu si a.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )