Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii statelor UE de la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii statelor UE de la Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi, 5 decembrie a. c. , cu ambasadorii statelor m. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti: S-a discutat despre prioritatile Uniunii Europene si bugetul pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti. intalnirea a fost organizata de Ambasada Finlandei, tara care detine in prezent.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, , precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE, conform News. ro.

Klaus Iohannis, anunt crucial inaintea summitului NATO: Oferta Romaniei a fost acceptata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, cu privire la regiunea Marii Negre, ca va sublinia importanta acesteia in cadrul summitului NATO, considerand ca va gasi multa deschidere. Regiunea Marii.

VA FI MACEL. Carmen Harra, ANUNT-SOC dupa ce A PREZIS cine va fi presedintele Romaniei

Prezicatoarea Carmen Harra vine cu o noua serie de previziuni, dupa ce a prezis si numele presedintelui Romaniei, in urma alegerilor prezidentiale din luna noiembrie a acestui an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )