Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iohannis a salvat Romania de PSD? Paleologu: E ca-n bancul ala cu canalul deschis in care cade un militian si... (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis a salvat Romania de PSD? Paleologu: E ca-n bancul ala cu canalul deschis in care cade un militian si... (VIDEO)

Theodor Paleologu a dat de inteles ca actualul sef de stat si candidatul PNL la prezidentiale, Klaus Iohannis, nu e tocmai un salvator al Romaniei, caci chiar el este cel care a acceptat-o pe Viorica Dancila pr. continuă pe B1

Bloomberg: Iohannis, presedintele care a salvat Romania de pe buza prapastiei, aproape de al doilea mandat

Alegatorii din Romania sunt chemati in acest weekend la urne si, cel mai probabil, ii vor acorda presedintelui Klaus Iohannis un al doilea mandat, scrie Bloomberg, care il descrie pe seful statului ca fiind omul care a ajutat la trimiterea dupa gratii a celui mai puternic politician roman, Liviu Dragnea, si care a adus Romania din nou in centrul Uniunii Europene. Bloomberg mai scrie ca Iohannis a fost pompierul atomic care a salvat Romania de la prabusire.

Klaus Iohannis, analizat de o publicatie americana de prestigiu. Bloomberg: Presedintele, care a salvat Romania de pe marginea prapastiei, se apropie de un nou mandat

Klaus Iohannis este protagonistul unui articol realizat sambata deBloomberg, celebra publicatie americana de analiza politico-economica, in condiitile in care alegerile pentru Presedintele Romaniei au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )