Libnet.ro
UNICEF

10:30

Iohannis a sesizat CCR privind modificarea Legii prin care pozitia de presedinte ANCOM e asimilata functiei de ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a sesizat CCR privind modificarea Legii prin care pozitia de presedinte ANCOM e asimilata functiei de ministru

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat azi Curtea Constitutionala in legatura cu Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 222009 privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI: CCR dezbate sesizarea presedintelui privind neconstitutionalizarea legii care interzice referirea la identitatea de gen in scoli

Curtea Constitutionala ia in dezbatere miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea art. 7 din Legea Educatiei Nationale 12011, prin care se interzice in institutiile de invatamant referirea la identitatea de gen, transmite Agerpres.

Guvernul Chicu a aprobat repetat proiectul de lege privind modificarea Constitutiei

Guvernul R. Moldova a revenit miercuri, 30 septembrie, la proiectul de lege privind modificarea Constitutiei, pe partea ce tine de judecatori si atributiile Consiliului Superior al Magistraturii, trasnmite IPN.

Justitia suspenda decizia prin care Radu Gavris a fost detasat in Harghita

Comisarul Radu Gavris a castigat in prima instanta procesul prin care a contestat detasarea sa la Politia Judeteana Harghita. Sentinta nu este definitiva dar este executorie.

Greutatile prin care a trecut Simona Halep ca sa ajunga campioana de azi

La 29 de ani, Simona Halep este una dintre cele mai iubite romance. Dar iata ce sacrificii a trebuit sa faca de-a lungul anilor pentru a ajunge campioana de astazi! .

Augustin Zegrean, dupa decizia CCR privind data alegerilor parlamentare: Nu este o mare catastrofa, pentru ca marja de manevra e foarte mica. Guvernul organizeaza scrutinul (VIDEO)

Fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean a comentat, marti seara, in direct pe B1 TV, decizia Curtii privind respingerea sesizarii depuse de presedintele Klaus Iohannis cu privire la proiectul care prevede ca.

MINISTERUL JUSTITIEI Proiectele privind modificarea legilor justitiei, gata pentru dezbatere publica

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, va anunta, astazi, modificarile propuse la legile justitiei privind statutul judecatorilor si procurorilor, organizarea judiciara si Consiliul Superior al Magistraturii, se arata intr-un comunicat de presa emis de ministerul de resort. Propunerile privind acest pachet legislativ sunt facute doar cu putin timp inainte ca oficialii de la Bruxelles sa prezinte raportul pentru anul 2020 privind Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru tara noastra si dupa ce presedintele Klaus Iohannis a solicitat de mai multe ori, in ultima luna, ca Ministerul Justitiei sa puna in dezbatere publica respectivele proiecte de acte normative.

Klaus Iohannis, despre discutiile privind o amanarea a parlamentarilor: O incercarea jalnica a unor politicieni ca sa mai ia o luna de diurna

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu este oportuna amanarea alegerilor parlamentare care ar duce la imposibilitatea de a se adopta legi necesare, in acest context dificil. Iohannis catalogheaza propunerile de amanare a alegerilor ca fiind incercarea jalnica a unor politicieni care nu mai prind mandat in Parlament sa mai prinda cateva luni de diurna.

Senatul a adoptat un proiect de lege prin care medicii vor acorda servicii medicale la distanta

Senatul a adoptat miercurio propunere legislativa care prevede acordareade servicii medicale la distanta, fapt ce va conduce la evitarea aglomerarilor din salile de asteptare ale unitatilor medicale,.

Metoda inovatoarea prin care medicii vor sa anestezieze pacienti de acum inainte

In ultimii ani, cercetatorii au dezvoltat algoritmi de inteligenta artificiala pentru o gama tot mai larga de scopuri. Exemplul de fata include algoritmi care pot fi aplicati in setarile.

PRAHOVA: Alegatorii au primit mesaje tip Ro-Alert, prin care au fost anuntati ca la sectiile de votare exista suspiciuni de infectare cu COVID-19

La nivelul mai multor comune din judetul Prahova a fost receptionat un mesaj de avetizare similar Ro-Alert prin intermediul caruia cetatenii ar fi fost anuntati ca la nivelul anumitor sectii de votare exista suspiciuni de infectare cu virusul COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2833 seconds )