Libnet.ro
UNICEF

15:15

Iohannis spera sa avem un nou guvern de saptamana viitoare

România Liberă România Liberă,
Iohannis spera sa avem un nou guvern de saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, despre importanta dezvoltarii sectorului ITC in Rom. continuă pe România Liberă

Iohannis: Un nou guvern sper ca va veni dupa saptamana viitoare. Presedintele acuza degringolada generata de PSD in economie -UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca spera ca, dupa saptamana viitoare, sa vina un nou guvern, facand astfel trimitere la votul asupra motiunii de cenzura care ar duce la demiterea Cabinetului Dancila. Seful statului a facut aceste afirmatii in contextul in care a vorbit despre dezvoltarea sectorului IT care ar trebui sa fie o prioritate zero a oricarui executiv.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la PSD. Presedintele spera sa avem un nou guvern dupa saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca sprijinirea sectorului digital trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Executiv, iar predictibilitatea - cuvantul de ordine al oricarei guvernari.

Klaus Iohannis: Sper ca noul guvern va veni dupa saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca spera ca Romania sa aiba un nou guvern dupa saptamana viitoare. Prezent, miercuri, la evenimentul GoTech World, seful statului a subliniat faptul ca.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba Romania un nou guvern

Klaus Iohannis a afirmat, in cursul zilei de ieri, ca sectorul digital ar trebui sa nu fie considerat o prioritate pentru niciun Guvern. Ceea ce a atras atentia a fost faptul ca a dezvaluit cand ar putea Romania sa aiba alt guvern. Ce declaratii a facut presedintele tarii? Cand ar putea Romania sa aiba alt .

Surse: Opozitia ar putea boicota votul motiunii de cenzura in weekend. Planul: reprogramarea votului saptamana viitoare

Opozitia ia in calcul sa boicoteze dezbaterea si votul motiunii de cenzura de sambata, potrivit unor surse politice. Alesii anti-Dancila ar urmari ca sambata sa nu existe cvorum la sedinta de plen reunit, iar votul motiunii sa fie reprogramat pentru luni sau alta zi din saptamana viitoare.

Victor Ponta: Motiunea trece sigur. Se reseteaza tot jocul Putem sa avem din nou un guvern de centru-stanga

Victor Ponta a declarat miercuri, dupa ce opozitia a castigat o prima victorie in Parlament, ca motiunea de cenzura va fi discutata joia viitoare si va trece sigur, cu posibilitatea investirii unui nou guvern de centru-stanga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )