Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iohannis sustine ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

B1 B1,
Iohannis sustine ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in principiu, un partid care se afla la guvernare si e si bine vazut de populatie ar trebui sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei, pentru a-si dovedi. continuă pe B1

Iohannis crede ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei: Ca principiu, un partid care guverneaza si care a urcat semnificativ in sondaje ar trebui sa mearga singur

Presedintele Klaus Iohannis crede ca PNL ar trebui sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei. intrebat despre necesitatea unui candidat unic la Primaria Bucuresti, seful statului a spus ca, de regula, ca principiu, un partid care guverneaza si care a urcat semnificativ in sondaje, asa cum este PNL, ar trebui sa mearga singur in alegeri.

Klaus Iohannis crede ca PNL trebuie sa aiba candidat propriu la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca nu exclude negocieri intre partide cu privire la alegerile locale, insa a sustinut ca PNL ar trebui sa mearga singur in aceste alegeri.

Violeta Alexandru sustine ca PNL este obligat sa aiba un candidat propriu pentru Primaria Capitalei

Violeta Alexandru, presedintele organizatiei PNL Bucuresti, sustine ca liberalii sunt obligati sa aiba un candidat propriu la Primaria Bucuresti. Poate fi vorba despre un candidatul unic al opozitiei.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e undeva la 30% Opozitia trebuie sa aiba un candidat unic la locale daca alegerile sunt intr-un singur tur

Nicusor Dan sustine ca Gabriela Firea are o cota electorala de 30%, iar opozitia ar trebui sa aiba un candidat unic la Primaria Bucurestiului, daca alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur.

Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa despre tensiunile din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE - Despre situatia romanilor oficiali in Irak, Iohannis a afirmat faptul ca militarii romani au fost relocati intr-o zona sigura, iar dupa calmarea situatiei probabil vor fi relocati --- *ACTUALIZARE - intrebat cum vede amenintarile din partea Garzilor Revolutionare care au spus ca vor lua in vizor toate tarile care gazduiesc baze, Presedintele nu considera ca tara noastra este vizata de aceste amenintari. --- * ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Va asigur sa Romania se coordoneaza permanent in NATO si UE si cu partenerii sai strategici, in primul rand cu SUA. Romania a condamnat escaladarea tensiunilor cauzate de atacul impotriva ambasadei SUA la Bagdad --- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa. Este prima declaratie a presedintelui de la Palatul Cotroceni in acest an.

Iohannis sustine ca este fake newsinformatia privind intentia Exxon de a vinde posibil catre Gazprom participatia la Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la informatiile despre intentia Exxon de a vinde participatia la Marea Neagra, posibil catre Gazprom, ca este o chestiune care preocupa autoritatile, ca informatia nu este reala si ca orice tranzactie se face in conditiile legii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )