Libnet.ro
UNICEF

16:30

Iohannis: Trebuie sa ii suportam pe unii politicieni care au scopul de a-si curata dosarele

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Trebuie sa ii suportam pe unii politicieni care au scopul de a-si curata dosarele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, pentru TVR, ca romanii isi doresc sa faca parte din Uniunea Europeana, iar mesajul de la summit va fi unul de unitate, in ciuda faptului ca exista politicieni care au ca singur scop sa isi rezolve problemele din justitie si au un mesaj anti-european, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Iohannis, nou atac la PSD: Noi trebuie sa suportam pe unii politicieni care poate cu scopul de a-si curata dosarele au pus in dificultate intreaga justitie. Ce vina au romanii pentru asta?

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac dur la adresa liderilor PSD, chiar in interviul acordat inainte de summitul de la Sibiu. Seful statului a condamnat modificarilor facute in justitie, pe care le-a.

Iohannis, atac la Dragnea, inainte de summit: Romanii trebuiesa suporte pe unii politicieni care au pus in dificultate Justitiapentru a-si curata dosarele

Presedintele Klaus Iohannis avut un atac la adresa unor lideri politici din Opozitie cu o zi inainte de Summitul de la Sibiu. Seful statului a afirmat ca sunt presedinti de partide din Romania care au atacat Justitia pentru a-si rezolva problemele cu legea, aluzia facuta fiind la liderul PSD, Liviu Dragnea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )